Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érhetném el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy a barátnőm szakítson velem?

Figyelt kérdés
Az okát ne kérdezzétek, de azt szeretném ha a barátnőm szakítana velem. Úgy szeretném ezt elérni, hogy utána még nekem legyen okom szomorkodni meg megsértődni, és esetleg ő még rosszul is érezze ez miatt magát, de ne akarjon velem lenni. Megcsalás vagy hasonlók nem jöhetnek szóba mert akkor haragudni fog rám. Én azt akarom hogy békében akarjon elválni, esetleg még egy kicsit szeressen is.
2010. jan. 9. 15:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ne legyél paszív az feltűnő lenne neki, úgy érezné, már nem szereted.. Inkább érd el, hogy úgy érezze, már nem szerelmes beléd...

Figyelj, milyen voltál amikor belédszeretett? Na most viselkedj másként... P.: ha olyan menő erős, férfiasnak ismert meg, akkor legyél nőies, sírj egy nyálas filmen, aztán akard vele megbeszélni az összes érzésed, legyél olyan mint aki kicsit megőrült. Akarj vele szeretkezni, mond neki, hogy annyira kívánod, hogy teljesíteni akarsz, azt akarod minél jobb legyen, de pont ettől nem jön össze, és nincs merevedésed vagy mi.. Válassz egy új hobbyt, foglalkozz vele, olyat amit ő nem szeret, aztán próbáld megkedveltetni vele, mondván, hogy te együtt akarod csinálni ezt vele. Állandóan vele akarj lenni, próbáld kisajátítani.

Nem tudom mi ütött belém, hogy ebben a kérdésben akarok segíteni, de igazából remélem, hogy sikerül:);)

2010. jan. 9. 17:34
 22/24 anonim ***** válasza:
A gyors és hatékony második verzódra én oknak valami olyat választanék, bár nem tudom az élethelyzeted, de mondjuk, hogy a szüleid nem engedik, hogy most járj valakivel, mert a tanulásra kell koncentrálnod. Vagy ha már külön élsz, akkor meg, hogy eddig nem beszéltél neki róla, mert szégyelted, de nem lehet gyereked, nem vagy termékeny, azért nem mondtad, mert úgy szeretted őt, és mindennél jobban vágytál arra, hogy vele legyél... de ár nem titkolhatod tovább előtte, joga van ennek a tudatában dönteni a kapcsolatról. ( ha már valakitől van gyereke, mondd, hogy egy vizsgálaton derült ki, hogy már nem lehet gyereked egészséges, mert túl sok kontrasztanyagot juttatak a véredbe egy vizsgálatnál, ami ezt okozta, és neked is későn mondták el ezt az orvosok) Ilyen vizsgálat mondjuk egy radioaktv kontrasztanyag vizsgálat, amivel tumort szoktak megfesteni vizsgálat közben, mondjuk agyi tumort kerestek, de persze nincs baj, csak pár tünet miatt elküldtek egy biztonsági vizsgálatra vagy valami ilyesmi.
2010. jan. 9. 17:45
 23/24 anonim ***** válasza:
Mutasd, hogy mennyire különbözőek vagyunk, legyen szükséged olyasmire, amit még érted sem vállalna.
2010. jan. 9. 23:50
 24/24 anonim ***** válasza:
Mond hogy szereted a pasikat is..és BI vagy...meg néha Homi is..úgy elszalad minta pinty!
2010. jan. 11. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!