Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érhetném el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy a barátnőm szakítson velem?

Figyelt kérdés
Az okát ne kérdezzétek, de azt szeretném ha a barátnőm szakítana velem. Úgy szeretném ezt elérni, hogy utána még nekem legyen okom szomorkodni meg megsértődni, és esetleg ő még rosszul is érezze ez miatt magát, de ne akarjon velem lenni. Megcsalás vagy hasonlók nem jöhetnek szóba mert akkor haragudni fog rám. Én azt akarom hogy békében akarjon elválni, esetleg még egy kicsit szeressen is.
2010. jan. 9. 15:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
11%

Én úgy megcsalnám mint a szar! de most komolyan, a csajok úgyis mindig a pasit okolják ha vége 1 kapcsolatnak, ha megcsalod legalább lesz oka haragudni :D

Különben is, szívtál eleget csajok miatt, most szívjon a csaj is

2010. jan. 9. 15:23
 12/24 arc78 ***** válasza:
Te egy paraszt vagy remélem örök életedben magányos leszel.
2010. jan. 9. 15:23
 13/24 anonim ***** válasza:

Nemtom hány éves vagy. Ha pl. emoellenes, légy emo. Ha emo, akkor kezdd őket úgy általában utálni. Ha a rockot szereti, vidd techno partykba, ha diszkós, vidd valami sáros-fetrengős fesztiválra.

Kezdj pl. mmorpg-t játszani, ha találkoznátok mondd neki, hogy nem tudsz, mert épp háború/tétmeccs van.

Vidd randin lepukkant kocsmába. Ha szeret sörözni, akkor unalmas kávézóba. Vegyél olyan ruhát, kiegészítőt amitől besokall - tőle függően rózsaszín passzos póló, pentagram, buffallo cipő (vagy kérj kölcsön)...

Kezdj furán viselkedni, mondd neki, hogy mától a vidám vasárnap tagja vagy, járj temetőbe, az úgyis divatos...

Ezek miatt előbb-utóbb magától otthagy és annyira nem utál meg, mintha megcsaltad volna.

2010. jan. 9. 15:48
 14/24 anonim ***** válasza:

Te nem vagy 100as. A legsz.arházibb emberek ilyenek, mint te. Jellemtelenek.

Miből állna odaállni szerencsétlen csaj elég, és azt mondani, hogy Julcsi/ Marcsa/ Kata, nem vagyok (már) szerelmes beléd, és úgy érzem, hogy nem kéne folytatni ezt a kapcsolatot??!! Ez vele szemben is korrekt, és neked sem kéne játszmáznod, meg agyalnod azon, hogy hogyan érd el a szakítást....

2010. jan. 9. 16:15
 15/24 anonim ***** válasza:

Hát...

Szerintem szimplán mond el neki, hogy szeretnél vele szakítani, de ha lehet, amiket mondttál neki, ne adja tovább továbbra sem. Ha rendes csaj, megérti, kisírja a szemét, szenved pár hónapig/évig, esetleg megöli magát vagy próbálkozik vele, aztán elfelejti. Ha nem a rendes fajta, akkor ezt inkább hanyagold és keress megoldást a többi válaszoló kommentjeiben ^^;

(én is lány vagyok, szal nagyjából tudom. De ha az én párom jönne oda hozzám ezzel, megérteném és nem mondanák senkinek semmit, ami az ő titka volt)

2010. jan. 9. 16:18
 16/24 anonim ***** válasza:

Ja, még annyit, hogy jószarul tudsz választani, ha esélyes, hogy szakítás után a csaj kitálalna minden 'intim' dolgodról...

Nekem ez eddig egy esetben sem jutott eszembe, sőt voltak már csúnya szakításaim, de eddig egy pasi sem kezdett el arról pletykálni, h mit hogyan csinálok, vagy éppen az apró hülyeségeimről. Mert normálisabbak, és felnőttebbek voltak ennél.

2010. jan. 9. 16:19
 17/24 anonim ***** válasza:
De nemis biztos h a szakítás után kikotyogja a dolgokat..
2010. jan. 9. 16:41
 18/24 anonim ***** válasza:

Ha "olyan" a csaj, akkor bárhogy szakítotok, úgyis elmondja a titkod.

Ha viszont a háta mögött mesterkedsz és kitudódik, akkor még valószínűbb, hogy már csak azért is elmondja.

2010. jan. 9. 16:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha "olyan" a csaj hogy ígyis-úgyis elköpi a titkos dolgaidat, akkor mesterkedj nyugodtan a háta mögött! Legalább te is vágsz rajta pár sebet.
2010. jan. 9. 16:51
 20/24 A kérdező kommentje:

Én két dologra gondoltam, hogy lehetne kivitelezni.

1. egyszerűen passzív leszek. nem bókolok neki, nem mutatom ki az érzéseimet, ritkán csókolom meg stb, szóval közömbösen fogok viselkedni. ez egy hosszú folyamat, mert idő kell míg kiszeret belőlem, illetve fokozatosan kell hogy beálljon ez a passzivitás.

2. gyors, de hatékonysága kérdéses: valamit kitalálok, hogy miért nem lehetünk együtt, persze nem azt fogom mondani hogy már nem szeretem, mert ha azt hiszi hogy még mindig szerelmes vagyok belé és szenvedek akkor sajnálni fog, sőt biztos megpróbálja újra kezdeni is (ezért kell valami nyomós okot kitalálni hogy ne lehessen újra kezdeni), és így nem derül ki a dolog. még jobb lenne ha valahogy sírni tudnék közben, csak ezt még nem tudom hogy oldjam meg... illetve az "ok"-ra is várok ötleteket.

2010. jan. 9. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!