Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent pontosan az "apakom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent pontosan az "apakomplexus" és mi az ellentéte?

Figyelt kérdés

Ha egy 20 éves lány 40-45 éves férfival jár azt mondják rá hogy "apakomlexusa" van. Ez azt jelenti, hogy a lányt az apja elhanyagolta gyerekkorában és a férfi kb. olyan idős, mit az apja?

És, ha egy 45 éves férfinak a párja egy 20-23 éves lány, akkor annak "lánya komplexusa" van, vagy mi?

2014. júl. 20. 14:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát 10es, te elég naiv vagy...
2014. júl. 20. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Benne vagyok,hol az a lány?

Bár még csak 35 vagyok :)

2014. júl. 23. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
16%

7-es, 9-es, nagyon rosszul nézitek a dolgokat. Tudjátok még ha ritka is, azért még létezik feltétel és haszon nélküli szerelem!

16/F vagyok. A párom 28/N. 4 éve vagyunk együtt (akkor voltunk 12/F és 24/N), 2 éve vele lakom. A párom (be volt tervezve, szándékosan próbálkoztunk) jelenleg várandós. Beadtuk a nagykorúsítási papírokat, beszéltünk mindketten pszichológusokkal/pszichiáterekkel, és a bíróval is. 17. születésnapomat követő napon házasodunk. A pszichomókusok megmondták, hogy mentálisan teljesen épek vagyunk, nincs előzőleges mentális behatás az egymáshoz való viszonyunkra nézve! Egyikünk sem volt sem elkényeztetve, sem elhanyagolva gyerekkorban. Mégis együtt vagyunk, és tökéletesen megvagyunk ;) Nem ütközik a sem a stílusunk, sem a gondolkodásmódunk, sem az igényeink. Mindkettőnknek ugyanolyan. Attól hogy 16 vagyok, dolgozom (suli mellett, természetesen), családot alapítanék (ami kevesebb mint 9 hónap múlva meg is lesz), számlákat fizetek, amig párom melózik én otthon elrendezek mindent, jelenleg pedig a gyerekszobát építem (egyedül, teszem hozzá).

Nem látom (és a pszichoszakik sem!!!), hogy anyakomplexusom lenne!

16/F

2014. júl. 23. 11:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó #7es vagyok, most vagy hazudsz vagy a kedves párodat nem vizsgálták meg a pszichológusok rendesen. Most vagyok 24, az öcsém 12 és mindennek látom csak férfiasnak nem. Igen, kamaszodik, nagyot nőtt és érzelmi kitörései vannak, de még egy nyeszlett kiskamasz, fél kézzel arrébb rakom ha kakaskodik, 2-3 év múlva már nem, de most még igen. Még GYEREK! Pedig korán élő család vagyunk, engem 13 évesen már 18-nak néztek, húgomat dettó, öcsémet meg most 14-nek tippelik legtöbbször. (még nem nő a bajsza így idősebbnek nem néz ki, ezt is csak a magassága miatt tippelik be)

Nem mondom, hogy nincsenek feltétel nélküli szerelmek, kort nem ismerőek, de abban az esetben érettségi szintben egyik sem a saját a szintjén mozog. A fiatalabb érettebb, az idősebb meg gyerekesebb. De olyan nincs, hogy egy 20 éves és egy 40-45 éves a saját korának megfelelő érettségi szintjén pusztán szerelemből élete végéig együtt marad. 24 vagyok, mint mondtam, édesapám 46 éves, hatalmas generációs különbségek vannak köztünk, pedig csak általános dolgokban beszélgetünk és nem egy korabeli férfivel van párkapcsolatom. Sőt... én szexuálisan nem tudnék egy korabeli férfira potenciális férfiként tekinteni. Még fiatal vagyok, neki már fáj reggelente a dereka, erősen kopaszodik és őszül és mivel nem vagyunk prűdek, ezért a mellszőrzetét is néha látom, főleg így nyáron és már az se régi sötét színében pompázik, a többibe nem is akarok belegondolni, mégis csak az apám. Csak azért nem mondom, hogy plöttyedtek az izmai, mert ő még figyel erre és rendszeresen sportol. És ez csak a külső. Belsőleg sokkal konzervatívabb, mint én. Illetve sok számomra már egyértelmű dolog neki olyan, mintha kínaiul beszélnék. Főleg számítástechnika terén. Legtöbbször én telepítem újra otthon a gépeket és rakom rendbe ha gond van velük, pedig lány vagyok és nem informatikán tanultam tovább. Plusz anyámnak elég sok idejébe került belenevelni, hogy a férfi is segít a háztartásban, mert az ő korosztályát az anyjuk még arra tanította, hogy a nő mindent megcsinál. Az én korosztályomnál viszont már a pasik jelentős része besegít kérdés nélkül. Az én párom is ilyen, viszont néhány beszélgetésnél nálunk is kiderül, hogy azért más volt a gyerekkorunk azért, mert ő 5 évvel idősebb. Nem nagy idő, de épp annyi, hogy már néha előkerüljenek elképedések, hogy te nem is tudod mi az? És társai.

2014. júl. 23. 11:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Értem én. A 2. részhez annyit mondanék, hogy rendben, elmondtad a TE nézeteidet az idősebb férfiakról. Az EGYÉNI véleményedet. Ennyi. Azért mert a te finnyásságoddal (bocsi, nem sértés, csak elfogultságom miatt nem találok jobb szót :D) nem tudsz elképzelni közös jövőt egy olyannal aki nem tökéletesen ugyanolyan mint te, az egy dolog.

"A szerelem így néz ki: szeretem és nem csak vonzódok hozzá és nem is rokonom? igen? akkor hajrá!" Ennyi. Ez nem naivitás, nem gyermeki felfogás, ez pszichológiai tény!

Egyébként:

1.-"Köszönöm" hogy hazugsággal vádolsz! ;)

2.-Megvizsgálták őt is és engem is rendesen, ráadásul többen.

2014. júl. 23. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!