Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura, ha nem vagyok féltékeny?
Nem szoktam amiatt féltékenykedni, ha a párom megnéz az utcán idegen nőket, néha még meg is beszéljük, csinos volt e a csaj.
Ma a strandon egy nagyon szép vörös hajú csaj adta neki vissza a labdát, de ő annyira nem figyelt rá, csak megköszönte.
Nekem feltűnt, hogy a lány mennyire megnézte a párom, még hátra is fordult utána.
Párom reakciója: "Fenébe, én meg nem figyeltem! Na, ha legközelebb erre jön, megnézem magamnak"
Aztán nevettünk.
Már megszoktam, hogy bámulják a csajok (hogy ő is őket, az már természetes), nagyon szép pasi.
Mások viszont furcsálják, hogy hogyan tudom ezt ilyen nyugodtan kezelni.
Szerintem egy magabiztos egyén nem féltékeny. Legyen nő vagy férfi, féltékeny csak akkor lehet valaki ,ha nem biztos magába vagy rossz a kapcsolatuk. Akit meg igazán szeret az ember amúgyse se börtönözheti be.
Egy férfinál normális, ha megnéz egy tényleg vonzó nőt. Bár fura, ha ezt nyíltan megjegyzi a párjának ,de legalább őszinte és nem titkon somfordál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!