Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehetséges, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges, hogy valaki 17 évesen rátaláljon élete párjára?

Figyelt kérdés
Ez egy komoly kérdés. Hülye válaszok nem érdekenek
2014. júl. 19. 20:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: Azóta is vele vagy?
2014. júl. 19. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Én ennyi idősen találkoztam a párommal... Igaz, azóta még csak 22 évesek vagyunk, de együtt tervezzük a jövőt. Talán ez az 5 évünk bíztató lehet számodra is:)

Én is azt remélem, hogy együtt maradunk.

2014. júl. 19. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Az akkori utolsó (meg a mostani is :D) vagyok, vagyis a 10es. Igen, azóta (kb 8 éve) együtt vagyunk :) De ő már a kezdetekben is mondogatta, hogy megtalálta az igazit, és láss csodát igaza volt :)
2014. júl. 20. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!