Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges, hogy valaki 17 évesen rátaláljon élete párjára?
Figyelt kérdés
Ez egy komoly kérdés. Hülye válaszok nem érdekenek2014. júl. 19. 20:53
1/13 anonim válasza:
Arra hogy egy életre együtt maradtok, kicsi az esély. Általában nem az első pasi az utolsó, de vannak ugyebár a ritka kivételek..
2/13 anonim válasza:
Nincs lehetetlen :) szerintem simán lehetséges!
21F
3/13 anonim válasza:
Igen ez természetes :D persze :D
Az én nagyszüleim 8 adikos korukban kezdtek el járni és azota együtt vannak :D
4/13 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, hogy Ő lehet az igazi.
2014. júl. 19. 20:55
5/13 anonim válasza:
aha, van rá esély. Aztán ennyi.
6/13 anonim válasza:
A világon több millió ember van, akivel mindannyian kompatibilisek vagyunk. Közülük kell találkozni valakivel.
Tehát nem létezik olyan hogy igazi, mert a Földön másik milliónyi ember él, aki iránt hasonló érzelmeid lehetnének, mint a mostani iránt.
7/13 anonim válasza:
16. Évesen ismertem meg a Férjem, 15 éve vagyunk együtt. Ő az igazim :) persze tudom még bármit hozhat a sors.
8/13 A kérdező kommentje:
Megjött a szkeptikus.. Szerintem igen is van igazi, mint ahogy sokáig tartó szerelem is :)
2014. júl. 19. 21:22
9/13 anonim válasza:
Szerintem is van igazi :) Van aki nagyon fiatalon elsőre megtalálja, van aki évekig keresi. Nekem évekbe telt, de megtaláltam :) Az, hogy 17 évesen rátalálj, abszolút lehetséges.
10/13 anonim válasza:
Lehetséges, bár régebben gyakoribbak voltak az egymásra találások :) Teljesen átérzem a helyzeted (a reményt, hogy ő lesz mindvégig melletted), mivel én 16 évesen találtam meg a foltomat, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!