Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek? Hogy érjem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Hogy érjem el?

Figyelt kérdés

Van egy srác ő 19, és 20 vok.

Régen jártunk, de mióta szakítottunk nem szünt megteljesen minden kapcsolat közöttünk.Hol én kerestem hol ő.Most úgy vagyunk, hogy találkozgatunk a koliban együtt vagyunk csókolózunk, ölelkőzünk, de mégsem járunk.

Függetlenek vagyunk mindketten, de én még mindig érzek iránta.Ezt ő is tudja, csak neki így jó.Nem akar komoly kapcsolatot, mondtam h ok, nekem is jó így.De zavar, ha más lányokkal beszél, és ha mást is felhív.Mondtam neki, és ő erre azt mondta, h ne mondjam már meg neki h kivel beszélhet meg kivel nem.Hisz függetlenek vagyunk.Nem akarom mutatni, h féltékeny vok, mert utálja azt.El akarom azt érni, h jobban vággyon utánam.

2010. jan. 9. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Így semmiképpen nem fogod tudni elérni. Ennek csak szenvedés és pofára esés lesz a vége...

Ha azt akarod, hogy kibújjon a szög a zsákból, akkor parancsolj megállj-t a dolognak. Ne hagyj neki semmit, ha nem jártok. Ha hiányzol neki, ha vágyik rád, úgyis keresni fog. Ha nem, akkor meg nem aláztad meg magad feleslegesen.

Én is így voltam az exemmel, nagyon jóban maradtunk, szexeltünk, átjárogattam hozzá, néha kézenfogva sétáltunk ha nem voltunk koliban. Szóval MINDEN olyan volt, mint régen, de ha jött volna egy csaj szó nélkül lelépett volna. Addig meg jó voltam én is... Bár nálunk kétségtelenül hatalmas adag szeretet is volt a háttérben, de a lényeg ugyanaz: csak sérülni fogsz. Én párt is próbáltam keresni, mikor rájöttem, hogy nem leszünk soha megint együtt, de azokat a kapcsolataimat is megfúrta. Elég jól menipulál sajnos és bűntudatkeltéssel meg egyebekkel mindig rávett, hogy kavargassunk "amíg a másikkal nem vagy biztos a dolgodban", mindig mindenről meg tudta mondani, hogy miért helyes, én meg nem voltam elég erős mert szerettem (akkor még).

Ha talál valakit, akivel járna, akkor az neked nagyon fog fájni. Szóval én a helyedben (okulva a magam hibájából) azonnal lezárnék mindent, ami nem tartozik egy barátság témakörébe, és kilépnék a "se-veled-se-nélküled" körből amíg még lehet, amíg még könnyű! Nem viccelek, hónapokat szenvedtem, mint a ló emiatt, ezt senkinek nem kívánom!

21/L

2010. jan. 9. 10:58
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igen így vagyunk se veled, se nélküled.

De nem érzem magam elég erősnek, hogy lezárjam vele.Hiányzik nagyon, ha nincs velem.És így legalább tudom hogy egy kicsit az enyém.Kedves velem, de igazad van, néha nagyon fájó tud lenni.

2010. jan. 9. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ismerem az érzést. Amikor ketten vagytok, pontosan ugyanolyan, mintha még mindig veled lenne, és úgy gondolod, hogy ezekért a percekért megéri. De ez semmi, csupán illúzió. Ő is kegyetlen, mert ha igazán szeretne láthatná, hogy mit tesz veled. Hidd el, hogy ez olyan, mintha szárnyak nélkül akarnál repülni.

Ha most kilépsz az életéből, akkor azt megteheted emelt fővel, büszkén. Igen, fájni fog, de a te döntésed volt és majd elmúlik, talán nem is olyan sokára. Ha vele maradsz, akkor függesz tőle, és gyakorlatilag csak várod, hogy mikor hagy ott. Aztán csak állhatsz leforrázva.

Vagy hogyha te találsz előbb valakit, akkor jó eséllyel (ahogy velem is történt) ő fog bekavarni Neked!

Harmadik verzió: Ha most békén hagyod, akkor hopp, hirtelen egyedül találja magát. Rájöhet, hogy szüksége van rád (ami valahol igaz, különben nem keresne), hogy fontos vagy neki, és a férfiaknak MINDIG az a nő kell, akit nehezebb megszerezni. Ha most lógsz a nyakán, azzal mindenképpen egy kihasználható lány leszel a szemében, aki tőe függ. Így soha nem fogsz neki kelleni. Tegyél úgy, mintha nem érdekelne már, de azért legyetek haverok. Lássa rajtad hogy ragyogsz nélküle, hogy milyen szép, kedves és életvidám vagy! Mennyivel vonzóbb ez, mint egy csaj aki ugrik hozzá, ha csettint és teljesen szerelmes, bármit meg lehet vele tenni?

Nekem is ezt kellett volna tennem, szinte biztos vagyok benne utólag, hogy visszajött volna hozzám. Ne rontsd el, kérlek, tanulj az én hibáimból, mert a kettőnk esete UGYANOLYAN, csak én már előrébb tartok!

Egyébként azóta találtam párt magamnak, akibe szerelmes lettem, és ez megadta az erőt, hogy kilépjek az exem bűvköréből, de még így is két hónapig tartott a dolog. Soha nem voltam ennyire boldogtalan, miközben azzal hitegettem magamat, hogy "de, nekem nagyon jó, hogy legalább egy kicsit vele lehetek". Ne tedd :(

2010. jan. 9. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Mármint két hónap magányos szenvedés, és újabb kettő úgy, hogy az ex folyton keresztbe tett. Szakítottam is egyszer a mostani barátommal, annyira elbizonytalanított az exem benne. De nem szabad hagyni magad!

Fél év elment az életemből a bánatra, soha többé nem esek ebbe a hibába...

2010. jan. 9. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:

"egy kicsit az enyem"

Szerintem egy kicsit sem. Az elottem szolohoz csatlakozva, ez a fiu eleg szepen kihasznal teged, sajnos nekem is volt dolgom ilyennel.

Amint jott egy masik lelepett, sajnos tulsagosan szerettem ahhoz, hogy meg abba is belementem az ujat velem csalta meg. Szanalmas voltam, utalom magam erte igy evek tavlatabol is, barcsak akkor kicsit erosebb lettem volna, es emelt fovel tavozok a szinrol.

Ha nem szeretnel te is csak egy hasznalati targy lenni, lepj minel gyorsabban. Ha pedig tenyleg szeret csak bizonytalan (a remeny hal meg utoljara) akkor ugyis visszamegy, de ez a helyzet igy nagyon aldatlan.

Fel a fejjel! Tuti van mas pasi is abban a koleszban, hat meg a vilagban, meg ha ezt most olyan nehez is elhinni!

2010. jan. 9. 12:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazatok van.Köszönöm mégegyszer!

Megpróbálok erős lenni, és minnél hamarabb lelépni.

Sugározni fogok, hogy lássa nélküle is van életem!:)

2010. jan. 9. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a beszed! Meg tudod csinalni!
2010. jan. 9. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Erős legyél! :) Hajrá!
2010. jan. 10. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!