Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, hogy feladtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy feladtam a párkeresést. Hogy tudnék újra bízni bárkiben is vagy elhinni hogy mégis szerethet még valaki?

Figyelt kérdés

3 évig nem volt senkim, annyira megszenvedtem egy kapcsolatot. Aztán elkezdtem újra ismerkednei és azóta folyamatosan koppanok megint. Kezdem úgy látni hogy semmi értelme, lehet hogy nem mindenkinek való egy komoly kapcsolat. De úgy érzem, hogy kész vagyok rá és nyitott is és mégsem sikerül. Megismerkedek valakivel és egy-két hónap után vége. Nem tudom mi lehet velem a baj. Nem teszem irreálisan magasra a mércét, de azért néhány alapdologból nem adok lejjebb sem, az is biztos, mint ahogy az is, hogy egyéjszakás kalandok sem nekem valók.

(30 éves nő vagyok.)

2010. jan. 9. 09:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A páromra bármikor tudok időt szakítani, de olyan emberekkel fecsegni, akiről pl. már az elején kiderül, ogy teljesen más a véleményünk vagy kapcsolatban él vagy egyébb miatt tényleg csak virtuális fecsegés, valóban időpocsőpocsékolásnak érzem, max. nyugis szombat délelőttökön van rá időm. Más a kettő...

Nekem is szükségem van a szexre rendszeresen, ha a TÁRSAMMAL vagyok. De ha fontos vagyok neki, akkor azért csak kibírja, amíg én is azt érzem, hogy most már valóban szeretném. Volt hogy elkőbb belementem, el is hagyott... Lehet hogy csak egy rossz tapasztalat, de az az egy maradandó lett:(

2010. jan. 9. 11:19
 22/27 anonim ***** válasza:

Egyszer megvágtam magam a kenyér szeletelése közben...

Gondolod, hogy most akkor nem vágok kenyeret?!

Csak hasonlatként írtam...Tudom, hogy a kettő nem igazán függ össze, csak jelezném a kettő között a hasonlatosságot...

Azért mert egyszer történik veled valami rossz, az nem biztos, hogy megismétlődik. Főleg, ha esélyt sem adsz, hogy megismétlődjön...

Azt azért még hozzátenném, hogy van olyan férfi aki hajlandó csak egy numeráért hónapokat várni, mert közben rendszeres alkalmi partnere van, vagy felesége esetleg barátnője...

Nem azt mondom, hogy első randin feküdj le valakivel, de azért 2-3 hét az bőven elég ha elég sűrűn találkoztok...

Ha folyton attól rettegsz, hogy csalódni fogsz, akkor folyamatosan csak csalódás fog érni...

Lazulj már el egy picikét...

(1.)

2010. jan. 9. 12:28
 23/27 anonim ***** válasza:
Akik csak olyan kapcsolatra vágynak amiben szinte csak sex van azok minden napra találhatnak maguknak valót. De a te esetedben és meg anyi ember esetében akik normális kapcsolatra vágynak ahol a két pár megérti egymást és bítnak egymásban azok a társkeresők valóban nehezebben találnak maguknak párt, még akkor is ha esetleg jól is néznek ki. A tanácsom csak az, hogy járj nyitott szemmel, de ha megtetszik egy pasi akkor sose azon rágódj, hogy "na most ez is csak azért közeledik felém?" és a hasonló beidegződéseket kerüld. Mert ha mindjárt csak ezt veszed alapul az ismerkedés elején, akkor egy apró dolog miatt is félre értheted a másikat. Nem a pasiknak kell esélyt adni, hanem inkább saját magadnak. A sok rossz múltbéli tapasztalatokon túl kell tenned magad és optimistán kezelni a dolgot. Egyébként akkor találod meg azt a személyt amikor éppen nem számítasz rá.
2010. jan. 9. 15:38
 24/27 A kérdező kommentje:

10 éve ezt hallom, hogy akkor találom meg, ha nem számítok rá... Eleinte még elhittem, most már nem.

A kenyérvágós példához csak annyit, hogyha akenyérszeleteleő leviszi a fél kezedet, akkor egy darabig nem lesz kedved a kenyeret enni sem, nemhogy szeletelni.

2010. jan. 9. 16:09
 25/27 anonim ***** válasza:
sajnálom kedvesem ,olyan kedves lány lehetsz csak egy kicsit fiatalabb vagyok.
2010. jan. 9. 17:22
 26/27 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyos vagy:)
2010. jan. 9. 18:47
 27/27 anonim ***** válasza:

"Mert ha mindjárt csak ezt veszed alapul az ismerkedés elején, akkor egy apró dolog miatt is félre értheted a másikat."

Mint ahogyan írtam, hogy "dugunk"? És, már félre is értettél és már rögtön el is ítéltél és beskatulyáztál...

:DDD

A kenyérszeletelésre jó példát hoztál fel, de ha az ember optimistán tekint a dolgokra, akkor még mindig maradt egy kezem, amivel be tudom majszolni a kenyeret és legközelebb szeletelt kenyeret veszek, nem azért, hogy ne kelljen vágni, hanem azért, mert nem tudnék fél kézzel szeletelni...

Ha most depibe zuhansz, akkor szerinted melyik pasinak fogsz kelleni hosszútávra?! Én alapból kerülöm a depis embereket, mielőtt rám ragasztják a problémákat...Veled is csak kivételt teszek most, mert intelligensebbnek nézel ki, mint a többi kérdező...És jó veled társalogni és szeretném, ha boldogabb lennél és látnád a fényt az alagút(nem a túlvilágról beszélek)végén!!!

Megtetszettél, pedig még nem is láttalak...

(1.)

2010. jan. 10. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!