Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, hogy feladtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy feladtam a párkeresést. Hogy tudnék újra bízni bárkiben is vagy elhinni hogy mégis szerethet még valaki?

Figyelt kérdés

3 évig nem volt senkim, annyira megszenvedtem egy kapcsolatot. Aztán elkezdtem újra ismerkednei és azóta folyamatosan koppanok megint. Kezdem úgy látni hogy semmi értelme, lehet hogy nem mindenkinek való egy komoly kapcsolat. De úgy érzem, hogy kész vagyok rá és nyitott is és mégsem sikerül. Megismerkedek valakivel és egy-két hónap után vége. Nem tudom mi lehet velem a baj. Nem teszem irreálisan magasra a mércét, de azért néhány alapdologból nem adok lejjebb sem, az is biztos, mint ahogy az is, hogy egyéjszakás kalandok sem nekem valók.

(30 éves nő vagyok.)

2010. jan. 9. 09:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott még valami...

Internetes fórumokon kezdj el férfiakkal társalogni(nagyjából korodbeliekkel).

Ott tőlük sok mindent megtudhatsz, cserében Te is tudsz tanácsokkal szolgálni...

Az Én párkapcsolatom is hanyatlik, mondjuk az enyém úgy 10 év után és az okát is tudom...És hiába küzdök ellene, nem tudok semmit tenni, mert a barátnőm megrögzötten köti az ebet a karóhoz...És már kezdem feladni, mert folyamatosan falakba ütközöm...

Még mindig az első vagyok...

2010. jan. 9. 10:51
 12/27 A kérdező kommentje:

Társkeresőkön is fenn vagyok, de ott nagyjából csak az egyéjszakás kaland lenne az elvárás.

Egy kivétel volt, a legutóbbi barátom, akivel 2 hónapot voltunk együtt, de ő meg időnként napokra eltűnt és ez egy távkapcsolatban nekem ennyi idő után még megöli a bizalmat.

2010. jan. 9. 10:53
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a z ötleteidet és ha van még, nagyon szívesen fogadom.
2010. jan. 9. 10:54
 14/27 A kérdező kommentje:
Amúgy csak úgy fecsegni internetes fórumokon nincs sok időm, max hétvégén egy kicsi. És akikkel mégis, szóval ha eleve úgy kezdi ahogy Te is, hogy na akkor dugunk, akkor én általában ott szoktam abbahagyni a bezsélgetést.... És nem mindenkinek van kedve mégegyszer normális sítlusban újrakezdeni, mint ahogy neked is.
2010. jan. 9. 10:55
 15/27 anonim ***** válasza:

Butus!

Nem úgy értettem, hogy mindenfajta előzmény és beszélgetés nélkül dugjál valakivel, hanem úgy értettem, hogy csiszolódjatok össze...

Vagy amikor Te megismerkedsz valakivel, akkor Te sokkolod, hogy komoly kapcsi házasság gyerekek (stb...)?!

Nem minden pasi(szex után)lelépős...

Az előző pasijaid nyilván kínosnak érezték, hogy egy rendes szemtől-szemben választ adjanak, biztos valamilyen szinten Ők is hibásnak érzik magukat, vagy nem akartak megsérteni...

És még mindig az első vagyok...

:D

2010. jan. 9. 10:58
 16/27 A kérdező kommentje:
Jójó, én sem úgy értettem hogy azonnal szex, de nyugi, van annyi eszem, hogy nem azzal indítok, hogy mi legyen a gyerekünk neve:) Volt akivel hamar szex lett, de amúgy nekem kell pár hónap, hogy elkezdjek benne bízni és bármi komolyabb csak utána jöhet. Pasiként ezt tényleg olyan nehéz kivárni, hogy a legtöbb inkább feladja? Sajna ez a tapasztalatom:( És az hogy nehezen tolerálják, ha egy nőnek is fontos a munkája. Ha neki fontos a meló és amiatt nem tudunk találkozni, akkor természetesen értsem meg, de ha nekem, akkor vérig sértődnek, hogy fontosabb a munkám, mint ő. Akkor hogy is van ez?
2010. jan. 9. 11:01
 17/27 anonim ***** válasza:

Na várj...

Ha csak hétvégénként jut időd egy kicsit internetezni, hogy fórumokon beszélgess, akkor hogyan akarsz egy pasival komolyabb kapcsolatot kialakítani?!

Ez fontos momentum...

Tehát hétköznap Te nem érsz rá szórakozni picit?

Mozi, séta étterem és egyebek...

Az internetes társkeresőkön még hosszas beszélgetés során sem fog kiderülni, hogy ki az aki csak dugni akar és ki az aki valóban komolyan társat keres magának...

Sok a kretén...

Nem elég, ha a válasz végén csak egy (1.) jelet teszek?

2010. jan. 9. 11:05
 18/27 anonim ***** válasza:
helyes-helyes szeretem az olyan nőket akik nem fűnek fának adják oda magukat és lehet velük értelmesen beszélni,biztos még sokan vannak ezzel így rajtam kívül is,biztos megtalálod a párod!!
2010. jan. 9. 11:08
 19/27 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek, elég nehéz kivárni...

Nekem 2-3 naponta minimum egy nemi aktusra van(lenne) szükségem és azért elég kellemetlen, ha 31 évesen "járok" egy lánnyal, otthon meg kiverem a brét, mert még nem telt le az 1-2 hónap "türelmi idő"...

2010. jan. 9. 11:10
 20/27 anonim ***** válasza:

11:10-es vok

Nem tettem a végére, hogy (1.)

2010. jan. 9. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!