Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagyon hiányzik.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon hiányzik.

Figyelt kérdés

Összejöttem egy fiúval akivel már nagyon régóta jóba vagyok,láttam rajta,hogy szeret.

Többször kijött hozzám,általában hozott valakit magával,hogy este ne egyedül kelljen hazamennie.

Teljes 1 hétig kijárt hozzám,majd már 2 haverját hozta magával (és foglalkozott velem is.) Majd kicsit rosszabb lett a hangulatom másnap(kedden) és mondta,hogy haverjával volt,jó volt vele meg minden..Azóta nem is keres..(péntek)

2014. júl. 19. 01:20
 1/2 anonim ***** válasza:
(szombat) megkérdezted.
2014. júl. 19. 01:21
 2/2 A kérdező kommentje:
jó,máshogy kellett volna fogalmaznom:D
2014. júl. 19. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!