Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összehoztam a szerelmemet a legjobb barátnőmmel? (bővebben lent! )
mérlegelj szerintem is. mennyire vagy jóban a barátnőddel?
mindenképp várd meg a gimit, és lehet, hogy a barátnőd másba fog beleszeretni, és ha igaz barátnő megengedné, hogy járj azzal a gyerekkel.
az meg, hogy nem jössz be neki, nem is biztos ;) A szépség reális, lehet, hogy csúnyának tartod magad, de lehet a fiú nem annak lát, és most nem azt mondom, hogy bejösz a fiúnak de van rá lehetőség, csak a barátnőd miatt mondjuk nem akart lépni.
nem rég barátnőm összejött azzal a sráccal, aki már egy éve tetszik neki, nem gondolta, hogy bejön a pasinak, de én mondtam is neki, hogy lehet azért, mert ugye barátnőmnek volt sokáig barátja és nem rég szakítottak, és ezért csak most mert kezdeményezni a srác
most nyáron úgy se fog eldőlni semmi, várd meg amíg elkezdődök a középsuli, az is lehet, hogy ott még jobban fog tetszene valaki, vagy ezzel a valakivel alakul ki valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!