Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összehoztam a szerelmemet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összehoztam a szerelmemet a legjobb barátnőmmel? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm, meg egy fiú régen jártak, de összevesztek és szakítottak, én pedig kibékítettem őket. Most megint dobták egymást. Már az első összehozásnál éreztem, hogy mocorog bennem egy kis féltékenység, de elnyomtam. Régóta szeretek egy másik fiút, és vele sosem álmodtam, viszont a barátnőm exével már háromszor (mindig azt, hogy összejövünk.) Ma elgondolkozva azt érzem, hogy eddig valószínűleg elnyomtam az érzéseimet, viszont a barátnőm még mindig szereti a fiút, a fiú viszont semleges mindenki iránt. szerintem semmi esélyem nem lenne nála, mivel csúnya vagyok, így senkivel sem tudom ezt megbeszélni. bocsi, hogy hosszan fogalmaztam, és gyerekes, buta dolog, de nekem fontos, hogy MIT TEGYEK? 15/L
2014. júl. 18. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy fajdalmas de okosnak kell lenned. A baratnod szereti azt a fiut. Ha el is felejti akkor sem szabadna osszejonnod vele. Illetve szabad de ez egy gusztustalan dolog es a baratnodet is elvesztheted. Merlegelj mi fontosabb. Egy srasz akivel jarsz egy darabig aztan vege lesz vagy esetleg egy eletreszolo baratsag?
2014. júl. 18. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom! és borzasztóan is érzem magam miatta. :( de most kezdünk gimit, a lány elmegy egy tök másik suliba, a srác pedig évfolyamtársam lesz. de még így is úgy érzem, hogy tönkreteszem a barátságunkat. + a srácnak be sem jövök, így össze sem tudnánk jönni... csak hát fáj. :( főleg az, hogy a fiút szomorúnak látom, mivel a lány miatt szakítottak...
2014. júl. 18. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:

mérlegelj szerintem is. mennyire vagy jóban a barátnőddel?

mindenképp várd meg a gimit, és lehet, hogy a barátnőd másba fog beleszeretni, és ha igaz barátnő megengedné, hogy járj azzal a gyerekkel.

az meg, hogy nem jössz be neki, nem is biztos ;) A szépség reális, lehet, hogy csúnyának tartod magad, de lehet a fiú nem annak lát, és most nem azt mondom, hogy bejösz a fiúnak de van rá lehetőség, csak a barátnőd miatt mondjuk nem akart lépni.

nem rég barátnőm összejött azzal a sráccal, aki már egy éve tetszik neki, nem gondolta, hogy bejön a pasinak, de én mondtam is neki, hogy lehet azért, mert ugye barátnőmnek volt sokáig barátja és nem rég szakítottak, és ezért csak most mert kezdeményezni a srác

most nyáron úgy se fog eldőlni semmi, várd meg amíg elkezdődök a középsuli, az is lehet, hogy ott még jobban fog tetszene valaki, vagy ezzel a valakivel alakul ki valami :)

2014. júl. 18. 22:59
 4/4 A kérdező kommentje:
én is ilyesmikre gondolom, köszönöm a megerősítést! :)
2014. júl. 18. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!