Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor beleélveztek a lányba akkor misszionárius pózban vagy más pózban szoktátok? És ha teherbeesés a cél, akkor melyik a legjobb? Vagy mindegy?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 22:18
1/4 anonim válasza:
Na ilyen kérdést is ritkán látok. Én úgytudom a legjobb a lány feneke alá egy párnát rakni és szemből behatolni. Bocs, nem tudom név szerint a pózokat.
2/4 anonim válasza:
Én csak a lovaglópózzal nm szeretek "zárni",mert akkor törölgetni kell. a legjobb, ha háton, vagy oldal fekvésben élv. belém a párom, mert utána még bennem marad és olyan jó úgy pihengélni.
3/4 A kérdező kommentje:
akkor mindegy hogy milyen pózban élveznek bele? A teherbeesésnek ugyanakkora az esélye póztól függetlenül?
2014. júl. 19. 09:33
4/4 anonim válasza:
Minden pózban teherbe lehet esni. De esetleg akkor tudjátok gyorsítani, ha szex után felemeli a lábait. És akkor a fizika törvényei működnek. :) Vagy azóta már sikerült is összehozni a babát? Látom, júliusi a kérdés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!