Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetnék össze mormon misszionárius fiúkkal?
Nyáron én is szeretnék angol órákra menni.
Azt hallottam hogy nagyon rendesek és családcentrikusok.
Hogy vágódjak be nálunk?
Missziójuk befejeztével Magyarországról is vehetnek el lányt?
Kedves Kérdező!
A mormon misszionáriusok valóban nagyon kedvesek, rendesek és családcentrikusak. Sok olyan volt misszionáriust ismerek akik magyar lányokat vettek feleségül és vagy Magyarországon vagy az Államokban élnek.
Az egyik válaszban tévesen szerepelt, hogy a mormonoknál csak a gyermeknemzés lenne a szexuális kapcsolat célja. Egyházunk tanítása szerint a házastársak közötti szeretet kifejezésének (örömszerzésnek) éppen úgy eszköze.
Azonban szeretném felhívni a figyelmedet néhány dologra:
1. A misszionáriusok missziójuk alatt csak az evangélium hirdetésével foglalkozhatnak. Ekkor nem randizhatnak, nem flörtölhetnek és nincs is rá szabad idejük. Az életük nagyon szigorúan szabályozott.
2. A misszionárius fiúk mormon melkisédeki papok, akik missziójuk után örökkévaló házasságra készülnek. Azt a társukat keresik akivel a Szent Templomban köthetnek házasságot és akivel együtt öregszenek meg.
3. A házasság életünk egyik legfontosabb döntése, nem volna célszerű felületes ismerettségre alapozni.
4. A mormon fiúk mormon életmódot élnek. Ismerkedj meg alaposan az Egyházzal és a mormon életmóddal is és csak akkor keress mormon társat, ha mindazokat a körülményeket is szeretnéd ami ezzel együtt jár.
5. Helyes fiúk nem csak a mormonok között léteznek.
Ha bármiben segíthetek írj privátot.
Az elottem szolojol irta. EN enm vagyok hivo, de jartam a tarsasagukban.
A mormon fiuk altalaban -ma mar- 18 evesen jonnek el otthonrol, missziora. Eddig egyikuk sem akart meghazasodni tul fiatalon, egyetemre jarnak majd, ha hazamennek.
Neked is mormonnak kell lenned,ha kapcsolatot szeretnel.
Egyebkent vandorolnak az orszagban. Szabadidejuk nincs, szabadsaguk az orszag allami unnepein van.
Megitt nehany info:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!