Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor csak misszionárius pózra lehet rávenni a barátnőm, és sosem mondja mit szeretne. Mit tegyek?
Kérlek Olvasd végig, hátha tanulhatsz belőle.
Tiszteletem a hölgyeknek, lehetőleg a Ti válaszotokat várom, köszönöm.
21 éves srác vagyok, a bnőm 23 éves. Depizek....., Nem tudom, hogy mit tegyek!
Nagyon nagyon szeretjük egymást, imádom, nem lehet leírni, hogy mennyire jól kijüvünk egymással, éppen ezért fájdalmas ezt átélnem... .
Én "sexesebb" vagyok, Ő ugye nem. Nem erőltetem, türelmes vagyok vele, de sokszor elpattan a húr :
Példák (2006.09.16-2008.03.09) : mondja, hogy "nee most ne, majd este" , este : "cicukám rámülnél? ; - nem , fáradt vagyok, most csak csináljuk így", pózok: - misszionárius.. csak ez, szinte nem lehet semmire sem rávenni, mert h a többi milyen fura, fárasztó stb. tiszteletem a kivételes alkalmaknak mikor nem kellett mondani, de a másfél évünk alatt 5* ha volt ilyen. Gyakoriság : Heti 1, de nem ritka a 2-3 heti 1 sem, amit ugye nem kell mondanom, hogy nem élvezek, mert csak hiszti az egész :((((((.
Úgy érzem, hogy nem lát fantáziát az egészben, mert kérdezgetem, hogy mit szeretnél kicsim, vagy mi nem jó, de Ő soha nem mondja, hogy mit szeretne. Szerintemem azon van, h csak "essünk" t
Szerintem sem csalja meg.
Dolgozik? Fáradt? Stresszes?
Nálunk a párom azóta jóval kevésbé kívánja a szexet, mióta dolgozik. Elmeg reggel munkába, este hazaesik, oké, megértem.
Próbáld meg ilyen téren megnézni, hogy nem lehet-e, hogy ilyen jellegű a probléma.
(Én írtam )
Én reggel 4:20 és 4:40 között kelek,napi 10-12 órát dolgozom, és vele akarok lenni,munka után szexelni.
Ő tanul 5ödéves, illetve dolgozik, de a sexre mindig csak kifogás.
Tutira nem csal meg, ismerem és nincs is rá ideje.
Velem (állítólag) nincs baja, szeret, Imád, velem akar élni. Még 1 pasit nem fog találni aki ennyire szereti, és elvilei olyannak amilyen.
Ő azt állítja, hogy lehet, h van bene vmi belső gát, ami miatt nem. most azon vagyunk,h elmegyünk sexuálpszcihológushoz.
Ma még azt is elárulta, h rájött, h nem tud szexelni, de akárhányszor mondom neki, h éppen azért közdük.Hiányzik amit oly ritkábn csinálni szokott, mert amit csinál az isteni, de ép ez a bajom, h nem csinálja. :S, szóval okosabbak nem lettünk, ide lehet, h tényleg sexuálpszcihológus kellene, de attól félek egy kicsit, mert hát fiatalok vagyunk, és szerintem nincs olyan dolog amit két szerelmes pár ne tudna megoldani.És Én is ezt mondogatom, h látod nem szeretsz... de ez nemigaz, odavan értem, eljön elém a melóba, végez, talizunk, együtt vagyunk, SZERET, avval tutira nincs baj, szóval marad az a bizonyos belső gát, Erre mit mondtok?
Eddig nem sok tanáncs érkezett:))
Na...Szerintem látogass el 1-2 jó szexshopba és vegyél neki valami meglepit....pl..vibrációs péniszgyűrű, pillangó....vagy egy nagyon szexi fehérnemű..
Vagy tudom ajánlani a csak pároknak készült társasokat..Választék van bőven.....
Ha rákap a dologra, remélem nyert ügyed lesz:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!