Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszer már elbaltáztam?
Figyelt kérdés
Van egy srác 21 én 16. kb 2éve jártam az öccsével (17) de már rég szakitottunk (ugy ahogy joban vagyunk, mivel egy baráti társaságban vunk.) és "sajnos" ott van a bátyja is, akivel régiben járni akartam, csak ő velem nem az öccse miatt.. és most pedig ő kezdeményezett és én nem tudtam reagálni hirtelen és szerintem most ezt ő ugy fogta fel, hogy semmi esélye. Próbáltam vele beszélni, de most meg már mintha ő nem akarná megint vagy nemtudom. Írtó rendes velem. szóval nagyon tetszik. Ti mit tennétek?2010. jan. 9. 00:00
1/4 anonim válasza:
Kepzelj el egy vasarnapi ebedet a sogoroddal, aki regen a pasid volt. Teljesen mindegy milyen regen tortent csaladtag, haver tabu, nekem legalabbis.
2/4 anonim válasza:
Hát ez nem fényes helyzet. Szerintem probáld meg kiheverni az előttem lévő hozzászolás tényleg igaz.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is felejtsd el, jobban jársz te is, és ők is.
4/4 anonim válasza:
Én öcsém bnőjével járok fél éve ők meg kb 2éve voltak 1üt 1hónapot de nem én kezdeményeztem.De öcsém utálja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!