Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy leszedhetné már myvipről az exbarátnője képét?

Figyelt kérdés

A barátom pár hete, mikor még az előző barátnőjével járt, feltett myvipre egy olyan képet, amin az akkori bnője puszit ad neki. Alatta van is pár komi, hogy "szeretlek", meg ilyenek. Ők már pár hete szakítottak, és kicsit zavar, hogy már 2 hete járok a barátommal, és még mindig fenn van neki az a kép... de legalább a komikat törölhetné már.:S

Megmondjam neki, hogy zavar? Vagy ha bnőm (közös barink) rákérdeezne hogy hogyhogy nem én vagyok fenn neki, hanem az exe?:D Vagy mit csináljak?

16/L

2010. jan. 8. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Alternatív javaslat: Szedd le az ex-barátnőd képét myVIP-ről!
2010. jan. 8. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
hát elég ciki, én inkább megkérdezném tőle egyenesen
2010. jan. 8. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is egyenesen kellene neki indulni a dolognak, hiszen most te vagy a párja, ne más lányokkal legyen tele az adatlapja, max veled. A jelenlegi állapot arra utal, hogy még a másik lányhoz vonzódik.
2010. jan. 8. 23:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet , még eszébe sem jutott. Néma gyereknek......

Te xxx nem raksz fel inkább rólunk egy képet myvipre?vagy

Csináljunk közös képet myvipre? hasonlók.Vagy nyíltan kérd meg ,hogy vegye le.

2010. jan. 8. 23:27
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Hát figyelj, ez a srác ezek szerint még nem tudta lezárni a múltját. Szerintem nem szeret. Kérd meg őt szimplán hogy szedje le, mert ez neked fáj. Ha nem érti meg miért... akkor ezen szerintem nincs min tovább gondolkodni.
2010. jan. 8. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
vagy csak olyan mint én, jó ha félévente felmegyek egy ilyen oldalra...
2010. jan. 8. 23:37
 7/9 anonim ***** válasza:
46%
Vágj vissza tegyél ki egy pasiról képet ha megkérdi hogy miért tetted mond el neki hogyha őt ez zavarja akkor előszőr leszedi a volt bnője fényképét ha meg nem szedi le hadjad ne idegesítsd magad. Vannak olyan emberek akiknek meg kell mondani hogy ezt meg ezt köszi.
2010. jan. 9. 08:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Könyörgöm. Két hete vagytok együtt. Lehet eszébe sincs. Két hét baromi kevés idő. Várj vele, ha nem veszi le, mondd meg neki, hogy szedje le. De ne két hét után. Az még nem párkapcsolat.
2010. jan. 9. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:

kommunikáció emberek

fogod magad és közlöd vele,hogy elfelejtette leszedni onnan a képeket

(mellesleg kérdés láttán megnéztem már a saját iwiwem,3 éve együttvagyunk párommal,de még mindig találtam olyan képet kint,amire ha nagyon figyelgetné,lehet féltékeny lenne...de szerencsére neki is van jobb dolga ennél:D)

2010. jan. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!