Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne zavarjon ennyire a barátom exbarátnője?
Kérdezd meg tőle, kivel van mégis. Én nem szívesen járnék olyan fürdőköpenyben, amit már más hordott. Miért nem dobta ki? Miért nem adta vissza neki? Neked is legyen már egy kis tartásod és mondd meg neki, hogy viszel te köntöst, csak ne az övében kelljen járnod. A régi képek meg mindegy, ha rajta maradtak a gépen, mindenkinek lehetnek emlékei, viszont ne nézegesse már folyton őket. És gondoljon a jövőre, arra, hogy veled mik a tervei, ne a múlton töprengjen folyton.
Engem is zavart, amíg az exszel beszélgetett, aztán megmondtam neki, és utána csökkent ez a dolog, most már szinte névnapkor is alig írnak egymásnak. Ez amúgy is úgy lenne normális, ha egyáltalán nem tartanák a kapcsolatot, de megtiltani nem lehet úgysem.
Valahol meg tudom érteni barátodat, nekem 1 éve ért véget 1 több éves komoly kapcsolatom, és sehová nem tudok nézni ennyi idő után se, hogy ne jutna eszembe a srác, mert tényleg fontos volt számomra. Vannak ruháim, amiket tőle kaptam és nem volt hajlandó visszavenni tőlem, és képeim is vannak egy eldugott mappában a gépemen, mert tudom, hogy majd egyszer mosolyogva fogok rájuk nézni.
Azt viszont nem értem, hogy mért vágja az arcodba, hogy exéé a köntös, amit használsz, és mért nem tud tekintettel lenni rád annyiban, hogy nem hagyja a szemed előtt a képeket.
Az hogy gyakran megemlíti... ha az ember sokat van együtt valakivel, nehéz ezt levetkőzni. Ha nagyon zavar mondd el neki, hogy próbáljon tekintettel lenni rád, és figyeljen arra, hogy kevesebbet kerüljön szóba, mert számodra ez kellemetlen.
Az meg, hogy attól félsz, hogy nem leszel neki ilyen fontos, nos ez akkor fog biztosan bekövetkezni, ha ezt mondogatod magadban. Ez az egy 100%. Ha viszont úgy állsz hozzá, hogy ha valaki tudott számára ennyire fontos lenni, akkor lehet, hogy te még fontosabb is leszel neki. Hisz aki tud szeretni, az tud még jobban is, ha megadják neki az esélyt. Add meg neki és magadnak is, legyél vidám, mosolyogj sokat, hogy azt érezze, nem is választhatott volna nálad jobbat =) A pozitív gondolatok, a vidámság, könnyedség egy lányban nagyon vonzó, legalábbis rám mindig ilyenkor szoktak felfigyelni, gondolom nem véletlen.
Azt szerintem fogd fel pozitív dolognak, hogy az előző barátnőjét mennyire megbecsülte, hogy oda volt érte, és mivel most VELED van, te ezáltal a szemében JOBB vagy, próbáld meg így felfogni.
Igen, ez az ex tma nagyon zavaró tud lenni néha, nekem is ha barátnőm 2szót vált az expalijával már gyanakszom, pedig tudom hogy ő ENGEM szeret, hisz VELEM van, de akkor is rossz ez a tudat..
Teljesen normális emberi reakció, hogy az ember félti a párját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!