Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21évesen nő hozzámegy egy 36éves férfihoz, erről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 08:27
11/16 Kerida válasza:
Semmit, mert senkinek semmi köze hozzá! Főleg nekünk vadigeneknek nem!
Ennyiből nem lehet sem sajnálni sem gratulálni egyik félnek sem. Bár ilyen nagy korkülönbséggel akkor szoktak házasságok köttetni, ha valóban egy hullámhosszon vannak a felek koruk ellenére is.
Szóval így ennyiből én semmi kivetnivalót nem találok a dologban.
12/16 anonim válasza:
Az értékrendek nagyban különböznek, előbb utóbb nézeteltérések lesznek.
Nekem ne magyarázza meg senki, hogy egy érett 36 éves férfinak tökéletesen elég mindenféle téren egy éretlen tapasztalatlan kislány.
13/16 anonim válasza:
Felmászom a tizedikre és olyan magasról szarom le.
14/16 anonim válasza:
nem jó kombó. sajnos itt lesznek visszatérő problémák.nem igazán szokott egyforma lenni a felfogás mivel általában más gyerekkort élt meg mind a kettő.lesz egy rangidős férfi aki lenézi a párját, amit általában a nő elfogad, még élvezi is a gondtalanságot, de késõbb már nem fog neki tetszeni ,mert jogoktol is megfosztja párja, mivel látja hogy milyen kis birka. közben a nő ellustul, a férfi pedig belefárad. és még egy rakat ilyen baromság ami max par éves kapcsolatot eredményez. esetleg többet aminek az oka a gyerek (mint én) tehat ezt tapasztalatból irtam. ugyan ez ment apam baráti társaságában is. előzmények:fater es barátai kimentek külföldre évekre, ahol megszedték magukat.(sok pénz, ház, olyan autók amit azelõtt senki se látott) ez tetszett a fiatal lányoknak mert sexi és jól láthatóan anyagi biztonság van. a harminc feletti férfiaknak pedig tetszik hogy kis 20-22 éves lányok olvadoznak a lábaiknál.stbstbstbstb.mind elváltak ,apámék a rekorderek 16 évig birták(díjat érdemelnek)a többiek 12 év max 13.volt ott egy éves házasság is. ha 5ember példáján nem okulsz akkor egyén sem
15/16 anonim válasza:
Áldásom rájuk!
Manapság már napi rutin egy válóper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!