Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként szülők, ez már tényleg túlzás?
2 hónapja vagyok együtt a 18 éves barátommal,16 éves lány vagyok. Amikor szóba jön a barátom,vagy hogy elmehetek-e hozzájuk hogy bemutasson rögtön nemleges a válasz,és szüleim sem kérdezték még meg,hogy esetleg be szeretném-e mutatni..ezen kívül jól megvagyunk lakás nélkül is,csak ő 1,5 órára lakik tőlem,és egész nap a tűző napon nem valami kellemes.
Bátyámmal is beszélgettem a dolgokról,és azt mondta szerinte fél éven belül még úgysem mehetek el hozzá.
Ez túl begyepesedett hozzáállás,nem?Úgy értem,ha a szextől féltenek,ha a tini valamit akar úgyis megoldja,de nálunk a szeretkezés is tabu téma..Nektek mi a véleményetek erről?
Megértem a szüleidet 16 évesen inkább tanulnod kéne.
Majd később megérted h egy diploma többet ér mint 1000 pasi.
Am még fiatal vagy lesz még legalább 50 pasid életed során én nem aggódnék a helyedben.
A 18 éves pasid meg 99%-ban csak szexelni akar. Ebben a korban tombolnak a hormonok. Ja és én is pasi vagyok szóval tudom h mi jár egy kamasz srác fejében.
3as válaszoló:a majdnem kitűnő átlagommal nem is tudom hogy áll ez kapcsolatban..vagy ne is legyen pasim mert még csak 16 éves vagyok
.? Mikor kellene élveznem az életet,40 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!