Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha 16 éves lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 16 éves lány a barátjával él? Szülők nélkül.

Figyelt kérdés

A srác 20 éves, A csaj a barátjával lakik és csak 16, a pasiján kívül még 3 másik fiú és az egyik srác csaja is ott él. Közös albi vagy mi. Normális a lány az egyik osztálytársam, a tanárok mind mondják milyen éredten gondolkozik meg milyen felnőttes nem is úgy öltözködik mint egy 16 éves, inkább mint egy kihívó 25 éves.

Ez normális hogy a barátjával él?

20 éves fiúk ti élnétek együtt a 16 éves barátnőtökkel?

Mi a véleményetek erről?

2014. júl. 10. 02:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én olyan boldog lennék ^^
2014. júl. 10. 02:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom hogy mindenki azt csinál amit csak akar. Ha ő neki úgy jó és a szüleinek sem probléma, akkor végülis miért ne?

Kérdésedből érződik hogy picit irigykedsz rá, de szerintem nincs mire. Bármilyen érett is az ember 16 évesen, még szüksége lenne a szülői támaszra.

2014. júl. 10. 02:44
 3/11 zsani123 ***** válasza:
ha te nem is vagy irigy,en igen!:D mit meg nem tennek azert hogy a baratommal egyutt eljek.mar amikor osszejottunk,szilveszterkor 00:00kor..tudtuk hogy mi egymas mellett akarunk megoregedni,egyutt elni/lakni:Dd:)
2014. júl. 10. 02:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Èredt grat ! Érett esetleg .. Bocs az ekezetekert!

Na szoval akarmilyen jo ks a szerelem azert szerintem ez tulzas vagyis hat ha pl kolegista lenne a csaj es az helyett lakik ott es azert latja a szuleit az oke mert ilyen korban akarki akarmilyen erett is kell a szuloi torodes... Akarki akarmit mond de se nem normalis se nem nem normalis ez egy olyan dolog ami adott es csak az o dontesuk! Ezt nem lehet besorolni sehova!

2014. júl. 10. 04:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem kolégista, úgy tudom rosszban van az anyjával apja meg nincs, szerintem fura még így is hogy állítólag rosszban vannak az anyával szoktam hallani részleteket nem tudok annyira nem vagyunk jóban, de annyira nem lehet rosszban szerintem ez nem elfogatható
2014. júl. 10. 05:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Egy 16 évesnek már illik tudni egyedül is ellátni magát. Nem szokványos, az igaz, de ennek inkább gazdasági okai vannak.
2014. júl. 10. 07:15
 7/11 A kérdező kommentje:
gazdasági okok?
2014. júl. 10. 22:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Arra értettem, hogy nem engedheti meg magának mindenki, hogy 16 évesen külön költözzön. Ezért nem szokványos. De normálisnak normális.
2014. júl. 10. 23:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát tudom hogy diákmunkázik a csaj , de a ruháiból itálve van pénzük, a barátja is dolgozik, kocsija van, bar nemtudom mennyi a szülői segítség.
2014. júl. 10. 23:10
 10/11 anonim ***** válasza:

En most fogom majd baratnomnek felajanlani a kozos alberletet. Kollegista, 200km-re jar kozepiskolaba (meg hatravan 3 eve, 16 eves, NEM bukott, de 6eves gimi + 0. ev nyelvtanulas), de ott csak mi ketten laknank.

Szerintem teljesen elfogadhato, ha a lany nem egy qva, nem mast dug minden heten, stb.

2014. júl. 12. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!