Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 16 éves lány a barátjával él? Szülők nélkül.
A srác 20 éves, A csaj a barátjával lakik és csak 16, a pasiján kívül még 3 másik fiú és az egyik srác csaja is ott él. Közös albi vagy mi. Normális a lány az egyik osztálytársam, a tanárok mind mondják milyen éredten gondolkozik meg milyen felnőttes nem is úgy öltözködik mint egy 16 éves, inkább mint egy kihívó 25 éves.
Ez normális hogy a barátjával él?
20 éves fiúk ti élnétek együtt a 16 éves barátnőtökkel?
Mi a véleményetek erről?
Én azt gondolom hogy mindenki azt csinál amit csak akar. Ha ő neki úgy jó és a szüleinek sem probléma, akkor végülis miért ne?
Kérdésedből érződik hogy picit irigykedsz rá, de szerintem nincs mire. Bármilyen érett is az ember 16 évesen, még szüksége lenne a szülői támaszra.
Èredt grat ! Érett esetleg .. Bocs az ekezetekert!
Na szoval akarmilyen jo ks a szerelem azert szerintem ez tulzas vagyis hat ha pl kolegista lenne a csaj es az helyett lakik ott es azert latja a szuleit az oke mert ilyen korban akarki akarmilyen erett is kell a szuloi torodes... Akarki akarmit mond de se nem normalis se nem nem normalis ez egy olyan dolog ami adott es csak az o dontesuk! Ezt nem lehet besorolni sehova!
En most fogom majd baratnomnek felajanlani a kozos alberletet. Kollegista, 200km-re jar kozepiskolaba (meg hatravan 3 eve, 16 eves, NEM bukott, de 6eves gimi + 0. ev nyelvtanulas), de ott csak mi ketten laknank.
Szerintem teljesen elfogadhato, ha a lany nem egy qva, nem mast dug minden heten, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!