Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remenykedhetek vagy mit jelent ez?
Figyelt kérdés
arrol van szo hogy ma ellogtam a sulibol utolso 2 orarol es mikozben vartam a vonatot es talalkoztam 3 sraccal a sulimbol,es meghivtak egy uditore,es hat el is mentem beszelgettunk minden es mindig azt mondtak hogy tetszem az egyik sracnak meg minden es elis mentek es kettesben hagytak minket.Miiutan elmentek beszelgettunk es eszrevettuk hogy mar keso es mennunk kell hat elindultunk de semmi kozeledes`ez azt jelenti hogy nem akar tolem semmit?vagy mit?nekem nagyooon bejon!2010. jan. 8. 21:03
2/10 A kérdező kommentje:
miert?
2010. jan. 8. 21:07
3/10 A kérdező kommentje:
:(
2010. jan. 8. 21:25
4/10 anonim válasza:
A gyerek túl félénk hogy lépjen, próbálj meg te közeledni ha nem reagál lépj tovább.
5/10 A kérdező kommentje:
ok`koszi megprobalom
2010. jan. 8. 22:03
6/10 A kérdező kommentje:
annyira belezugtam h mar nem birom
2010. jan. 8. 22:12
7/10 anonim válasza:
5 perc alatt belezúgtál bravó XD Hány éves vagy?
Miért fogod el ilyen tragikusan?
8/10 A kérdező kommentje:
nem 5 perc hanem vagy 2 eve ismerem mar
2010. jan. 13. 05:28
9/10 A kérdező kommentje:
amugy 15 vagyok`o 19
2010. jan. 13. 05:29
10/10 anonim válasza:
A helyedben gondolkodnék.
Nem félős, csupán szerintem szexelni akar , és úgy ondolja egy 15 évest simán átver. talán a lelkiismeret szólalt meg. Vigyázz vele!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!