Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mennyire illetek/illetetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire illetek/illetetek össze a párotokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tízenkilenc éves vagyok (fiú) és már több mint másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel. Az első egy év egészen jó volt, nem nagyon volt problémánk, de most másfél év után egyre jobban mutatjuk ki az igazi énünket, így már egyre kevésbé fogadjuk el egymás "negatív" tulajdonságit...

És én arra jöttem rá, hogy nem is illünk össze. Egyáltalán nem szereti az én zenémet, az én hobbiam közül egyet se csinál velem együtt, politikai nézetünk nagyon ellentétes (az egyik nagyon jobbos a másik meg nagyon balos), a terveink is teljesen mások: ő máshol akar később élni és én is máshol szeretnék élni, én kutyát szeretnék ő meg macskát vagy semmit stb...

Persze még fiatalok vagyunk, hogy ennyire előre tervezzünk, de akkor is nagyon sok mindenben nem értünk egyett... Még sorolhatnám a példákat, de ennyi szerintem elég is...

Müködhet így egy kapcsolat ? Ti mennyire illetek egymáshoz ?

Engem valahogy nagyon zavar , hogy pl. zenében nem egyezik az ízlésünk, lehet, hogy ezek apróságok, de nekem fontos...

Nos... Mit szóltok hozzá ?

19F

2014. júl. 17. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Háát ez érdekes kérdés! Szerintem nem minden be kell hasonló egyformának lenni ( háziállat,zene,politika), de nem mindig igaz hogy az ellentétek vonzzák egymást! Szerencsére még fiatalok vagytok sokat fogtok változni,formálódni! kompromisszum jó dolog :)
2014. júl. 17. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:

olyan nem lesz, aki zenében, háziállatban, hobbiban stb. is mind ugyanazokat kedveli, mint te, bár ezt gondolom tudod...

nálunk ahogy nálad is, egy év után jöttek a gondok. az első fél évben csomót kamuzott nekem, még a zenéimet se szólta le, meg is lepődtem, hogy mindenben hasonlítunk.:D bekamuzott csomó dolgot, csak, hogy azt érezzem összeillünk. később aztán kiderült, hogy csomó mindenben nem értünk egyet.

jöttek a veszekedések, szakítás, mert már alapvető dolgokban nem bírtunk megegyezni.

ha szeretitek egymást, akkor ezek áthidalhatók, felül tudtok emelkedni a különbözőségeken és felül is akartok. ha nem szeretitek egymást, akkor a veszekedések fajulnak majd el szakításhoz...

sajnos ez a párkapcsolatok menete.

3/4 anonim ***** válasza:
Utólag jöttem rá,hogy nem illettünk össze.
 4/4 anonim ***** válasza:

Hosszútávú terveket nézve nekünk se egyezik minden elképzelésünk. Én pl 2-3 gyereket szeretnék, párom 1-ben gondolkodik. Vagy ő csak 1 kutyát akarna, én meg kettőt, és esetleg macskát is. De ezek még úgyis változni fognak idővel, szóval én nem aggódok ilyenek miatt.

Ilyen apróságokat nézve talán mi sem illünk össze, de én mégse ezt érzem, pedig már több, mint 2 éve vagyunk együtt. Én mindig is azt éreztem, hogy mellette jó helyen vagyok, és igaz, hogy veszekszünk időnként, de szeretem, és vele akarok lenni. Szerintem ez az, ami igazán számít.

2014. júl. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!