Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondod el neki hogy Ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondod el neki hogy Ő az Életed?

Figyelt kérdés
Karácsonykor összejöttem egy sráccal, akit 6 éve ismerek,mint jóbarátot.Nekem mindig is nagyon tetszett, de mindig alsóbbrendűnek éreztem magam, mert gyönyörű modell barátnői voltak mindig.Ez sajnos most sem változott, nem tudom őszintén kifejezni az érzéseimet Hozzá!Nem merem, vagy én nem is tudom!Tudtok adni 1-2 tippet rá hogy hogyan mondjam el neki hogy szeretem? De semmiképp sem akarom elilyeszteni ezzel a témával, pedig tudnia kell, mert 200km van köztünk, és úgy érzem ő sem mer lépni!Szóval finoman hogy tudatnád egy új párkapcsolatban a férfival, hogy IMÁDOD?????? (26 éves vagyok, nem vagyok tapasztalatlan, csak most jött el úgy érzem a nagy Ő) Köszönöm előre is!
2010. jan. 8. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Mélyen a szemébe néznék és elmondanám,hogy mindennél többet jelent nekem,ő az életem értelme...
2010. jan. 8. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Eloszor is nem csak a modell az ember, az en baratomnak a kis feneku lanyok jonnek be, en telt vagyok (mas elteresek is vannak az idealjatol, gyakorlatilag epp az ellentete vagyok). Masfel eve vagyunk egyutt, megkerdeztem, megis mit keres mellettem, azt mondta a szivemet szereti, szal a kulsod miatt nem kell aggodnod, most veled van es kesz :)

A nagy vallomassal viszont en mas allas ponton vagyok, inkabb ereztesd, mert a ferfiak hajlamosak halalra remulni a nagy erzelmektol, mert fene nehezen adjak fel a fuggetlenseguket, szoval csak szeresd, es felejts el aggodni.

Sok BOLDOGSAGOT! Csupa nagybetuvel:)

2010. jan. 9. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!