Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy baj ha nem tudok már szerelmes lenni?
Én is reméltem.
De csak beütött a krakk. És megint rosszat fogtam ki!
Cupido <3
Nem, ez jó dolog. Nekem 20 évesen volt az utolsó nagy szerelmem. Természetesen 15-20 éves korom között az akkori 4 lánnyal, akikbe szerelmes voltam, eggyel sem jött össze semmi.
Az utolsó csalódás után rájöttem, hogy a szerelem hülyeség. Most egyfajta szeretettel teljes tiszteletet érzek azok iránt, akikkel összejövök komoly kapcsolatra. Érdekes, most fordult a kocka és míg korábban én voltam az, aki szerelmes volt a lányokba (de azok nem viszonozták), most sokkal több nő van úgy általában belém esve, ha én nem mutatok vagy érzek szerelmet.
Azt gondolom a férfiak képesek kinőni, túlnőni a klasszikus rózsaszín ködös, gyomorgörcsös szerelmen. Ráadásul ez vonzóbb is a nők szemében.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!