Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye milyen durva, hogy a barátnőm egy, , anime" pasiba szerelmes? (többi lent)
Tudom,hülye vagyok,hogy nem tudom lebeszélni róla,de egyszerűen lehetetlen.Ennek már lassan 3 éve..egy nap a tv-ben néztem a Vampire Knightet mai napig is utálom,és abba a ,,Zero"-ba szerelmes..(ha akarjátok nézzétek meg) akkor nagyon szerettem az animéket és megkérdeztem a barimtól,hogy neked melyik a kedvenc szereplőd?
Másnap már kezdett valamit érezni iránta és ez ment napról napra..Ti mit tennétek?Már nagyon elegem van,hogy csak ez a téma nálunk..Én már mindent mondtam neki,és tudja,hogy hiányzik mind a 4 kereke.:( nagyon sajnálom őt.És mégjobban sajnálom,hogy én vagyok a hibása ennek az egésznek és ő is beismerte a (volt) legjobb barátnőm,de ez már más történet.
Van valami ötletetek?Kell lennie valami megoldásnak.
Én kiskoromban Kim Possible-be voltam szerelmes. Még mindig jól néz ki. :D az az előnyük, hogy nem öregszenek.
A megoldás: nőjön fel ő is. :)
#1.tudom megértelek :-)
#2.xd még nem hallottál erről?:D
Köszi,hogy ráfeleltetek ezekre a kérdésekre:-)
Jaj,igen..már találtam neki 2őt is..majd még próbálkozom :D
Én 12/F ő meg most lett 12éves.Remélem is,hogy kinövi.Bár sokszor kérdezgettem tőle,hogy szereted még meg,hogy:örökké fogod?Erre ő:igen,és nem lesz nyugtom míg el nem érem..
. . . Ezért egy kicsit elbizonytalanodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!