Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye milyen durva, hogy a barátnőm egy, , anime" pasiba szerelmes? (többi lent)
Tudom,hülye vagyok,hogy nem tudom lebeszélni róla,de egyszerűen lehetetlen.Ennek már lassan 3 éve..egy nap a tv-ben néztem a Vampire Knightet mai napig is utálom,és abba a ,,Zero"-ba szerelmes..(ha akarjátok nézzétek meg) akkor nagyon szerettem az animéket és megkérdeztem a barimtól,hogy neked melyik a kedvenc szereplőd?
Másnap már kezdett valamit érezni iránta és ez ment napról napra..Ti mit tennétek?Már nagyon elegem van,hogy csak ez a téma nálunk..Én már mindent mondtam neki,és tudja,hogy hiányzik mind a 4 kereke.:( nagyon sajnálom őt.És mégjobban sajnálom,hogy én vagyok a hibása ennek az egésznek és ő is beismerte a (volt) legjobb barátnőm,de ez már más történet.
Van valami ötletetek?Kell lennie valami megoldásnak.
:DD ennek örülök.
Remélem nem találja meg ezt az oldalt,mert végem.xdd
Akarommondani ezt a kérdést..
Ez hülye, hülyeség. Én is animès vagyok és maximum rajongás lehet, meg plátói érzelmek, nem akarlak megbántani, de a barátnőd vagy nem volt még szerelmes vagy nem tud különbséget tenni.
Nekem ha van barátom, akkor maximum csak szimpatikus szereplők vannak meg aki jól néz ki. A szerelmemmel ha összejövök akkor ő lesz a barátom, a pasim.
Egy rajzolt, animációs szereplőbe igazándiból nem is lehetne valóban szerelmes, ha igen ott valami gond lehet.
Épp ez az xd De szerintem is csak szimpatikus meg ilyen hasonlóan kedvelik,szeretik őket.De ezek is csak a mi tippünk.
A barátnőm meg tényleg nem volt szerelmes még a valós életben.
Nyugi nyugi. Gyakori jelenség és teljesen ártalmatlan. Ne idegeskedj, nem árt ezzel sem másnak, sem magának.
Szerintem ne említsd többet előtte a dolgot. Ilyesmi nem állhat a barátságotok útjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!