Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Fontos!

Figyelt kérdés
Lényeg hogy 15 éves voltam mikor egy sráccal elvesztettem a szüzességem.Utána még sokszor összefutottunk a bulik során elmentem hozzá igazából minden volt az összefutások alatt csak szex nem. Én azóta férjhez mentem most 23 éves vagyok és van egy 3 éves kislányom is.Most újra beszélgetek azzal a sráccal már találkoztam is vele azóta nem volt semmi csak csók de most ismét fogunk találkozni. mondta is hogy aha nem lenne férjem simán összejönne velem igazából 8 év alatt sem tudtam őt elfelejteni ő is mondta h különleges vagyok a számára az éves alatt míg fiatalabbak voltunk az összes barátnőjét velem csalta meg.Most nem tudom mit tegyek valljam be az érzéseim vagy mit lépjek nem tudom. Válaszokat előre is megköszönném és normális válaszokat várok köszönöm
2014. júl. 16. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És akkor most dicsérjünk meg, amiért úgy akarod megoldani a problémáitokat, hogy félredugsz? Inkább üljetek le és beszéljétek meg a dolgaitokat...
2014. júl. 16. 19:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem dugtam félre!!!!
2014. júl. 16. 19:38
 13/17 anonim ***** válasza:
38%

szia! Én megértelek, nem fogod tudni kiverni a fejedből a másik fiút. Lehet, hogy az igazi?

A férjedet szereted? Szívből?

2014. júl. 16. 20:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát h szeretem-e? szeretem de már nem vagyok belé szerelmes.Inkább megszokás.
2014. júl. 16. 20:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem szólok be senkinek de az 57%- bölcsebben tette volna ha csendben marad, ez nem egy amerikai szerelmes film, ez a valóság...

Ne zavard össze így is nehéz, nem fog 50-év múlva azon siránkozni, hogy mi lett volna ha ez nem a "Szív hídjai"

...

Ez rossz szokás mint a bagó, lépj rajta túl, higgy nekem, megérdemelsz egy becsületes jobb életet csak teremtsetek feltételeket hozzá...

A férjeddel rágjátok át, lehet jó lenne egy pillanatig újra gyereknek lenni és megfutamodni ugyanazzal mint régen, de a kislányod és magad miatt fel kell nőnöd a feladathoz, tégy meg mindent, hogy ezúttal sikerüljön ellenállnod, és ne ess vissza... :)

2014. júl. 16. 20:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. júl. 16. 20:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy olyan fiú, aki "veled csalta meg az összes barátnőjét" nem megbízható. Egyébként meg a házasság arról szól, amit írtál, mit vártál? Inkább dolgozz a kapcsolatodon a férjeddel, foglalkozz a gyerekeddel. Ha nem vagy boldog, én azt is megértem, akkor válj el és légy egyedülálló anyuka, de ne csald meg a férjed, és a csókolózás is csalás. Neked is rosszul esne, igaz?
2014. júl. 16. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!