Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fontos!
szia! Én megértelek, nem fogod tudni kiverni a fejedből a másik fiút. Lehet, hogy az igazi?
A férjedet szereted? Szívből?
Én nem szólok be senkinek de az 57%- bölcsebben tette volna ha csendben marad, ez nem egy amerikai szerelmes film, ez a valóság...
Ne zavard össze így is nehéz, nem fog 50-év múlva azon siránkozni, hogy mi lett volna ha ez nem a "Szív hídjai"
...
Ez rossz szokás mint a bagó, lépj rajta túl, higgy nekem, megérdemelsz egy becsületes jobb életet csak teremtsetek feltételeket hozzá...
A férjeddel rágjátok át, lehet jó lenne egy pillanatig újra gyereknek lenni és megfutamodni ugyanazzal mint régen, de a kislányod és magad miatt fel kell nőnöd a feladathoz, tégy meg mindent, hogy ezúttal sikerüljön ellenállnod, és ne ess vissza... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!