Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fontos!
Van 1 lányod Istenem.Szereted a mostani párod?
Szerintem nem kellenne még csak szóba sem álnod a hapekkal.
te normális vagy?????
"Én azóta férjhez mentem most 23 éves vagyok és van egy 3 éves kislányom is"
"míg fiatalabbak voltunk az összes barátnőjét velem csalta meg"
van még kérdés???
21F
Oké ő volt neked az első, nem tudod kiheverni, már megint elő kell vennem a doktor-doktort, mivel ez akut probléma nálad, egy jó agyzsugorító csodákra képes, mivel már nem csak rólad van szó hanem van egy kicsi lány is nagy szégyen lenne, ha még mindig nem zárnád le...
Egyszerűen muszáj, ha nem magadért a kislányért de ne legyen csalás a vége...
Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
Ezt a könyvet ajánlom, talán segít rendbe hozni a férjeddel a kapcsolatot és a másik pasit felejtsd el mielőtt több lesz mint csók! én már a csókot is elleneztem volna.....
Ne add az ártatlant, mert gondolom nem lettél rákényszerítve arra, hogy hozzámenj valakihez, aki szarik rád és a gyermeketekre. Ilyenkor szokás azt mondani: "edd meg, amit főztél!"
Ahhoz meg külön gratulálok, hogy mosod kezeidet, mivel csak csókolóztatok, ja meg találkozgattok, mióta férjnél vagy... Gondolom az se zavarna, ha a férjed járna el más nőkkel meg "csak" csókolózna velük...
Azelőtt kellett volna gondolkodni, hogy férjhez mentél, gyereket szültél. Ha akkor közölted volna a férj-jelölttel, hogy egy utolsó kis éretlen liba vagy, aki nem tud parancsolni a viszkető nunijának, talán nem tetted volna tönkre egy szegény kislány életét.
Az pedig kifejezetten téged minősít, hogy többször is partner voltál abban, hogy ez a pasi megcsalja veled a barátnőit. Szomorú, hogy egyeseknek a hűség ennyire nem jelent semmit.
Mindenképp a férjedre kellene koncentrálni, mivel ő az akivel együtt éltek, tisztázni magadban az érzéseket, merre tart a kapcsolatotok, hogyan tovább, esetleg párterápia...
De a múlt az múlt és maradjon is az mindig előre nézz ne hátra..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!