Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lázad minden és mindenki ellen. Hogyan szelídítsem meg?
Figyelt kérdés
A barátnőmről van szó. A liberalista eszmék híve, mindenkiért kiáll aki/ami furcsa és nem hétköznapi. ez eddig szép és jó, de már idegesítően elfogadó. Neki nem elég a hétköznapi. Az unalmas neki. Ha egy molettebb csaj járkál az utcán necc harisnyába, meg pink-zöld hajjal az neki nem megbotránkoztató. Különcködik állandóan, extrém ruhákba akar járkálni, a hagyományos, NORMÁLIS dolgokat felrúgja. "Csak azért is" szemben áll az aktuális dolgokkal, lázadozik, provokál és másokat is belevezet a hülyeségeibe.
Imádom, szeretem, de kezd ez a különcködése kiakasztani. Miért nem elég neki a béke? Mivel foghatnám EGY PICIT vissza? Neki is jót tenne.
2014. júl. 16. 17:41
21/22 A kérdező kommentje:
29, ő két évvel fiatalabb.
2014. júl. 16. 19:27
22/22 anonim válasza:
Szerintem te érted félre a helyzetet, de nagyon. Az, hogy ő elfogad bizonyos dolgokat, amit mások nem, az nem lázadozás. Én is majdnem mindent elfogadok. Nem botránkoztatna meg az sem, ha a nyílt utcán csoportszexet látnék. Még homoszexuálisokkal sem. Az sem zavarna ha a bankban az ügyintéző kék hajjal és szakadt farmarban fogadna, és a necharisnyát is bárkin el tudom fogadni. Ugyanakkor én magam biztos nem szexelnék mások előtt, és nem is hordanák kék hajat meg szakadt farmert munkahelyen. Attól még, hogy vannak szabályok, nem muszáj azokat el is várni másoktól. Szerintem a barátnős is inkáb így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!