Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lázad minden és mindenki ellen. Hogyan szelídítsem meg?
A barátnőmről van szó. A liberalista eszmék híve, mindenkiért kiáll aki/ami furcsa és nem hétköznapi. ez eddig szép és jó, de már idegesítően elfogadó. Neki nem elég a hétköznapi. Az unalmas neki. Ha egy molettebb csaj járkál az utcán necc harisnyába, meg pink-zöld hajjal az neki nem megbotránkoztató. Különcködik állandóan, extrém ruhákba akar járkálni, a hagyományos, NORMÁLIS dolgokat felrúgja. "Csak azért is" szemben áll az aktuális dolgokkal, lázadozik, provokál és másokat is belevezet a hülyeségeibe.
Imádom, szeretem, de kezd ez a különcködése kiakasztani. Miért nem elég neki a béke? Mivel foghatnám EGY PICIT vissza? Neki is jót tenne.
Hallod, mi kozod hozza, hogy ki hany kiloval hord milyen ruhat? Hogy ki kibe dugja a farkat? Hogy ki hova szuletik?
elfogadonak lenni nem azt jelenti, hogy minden nem-altalanos ember nevet a zaszlomra hi zem, hanem yzt, hogy nem szolom le, nem szolok bele yz eletebe
te azt sem fogadod el, ha valaki mashogy gondolkodik, mig a baratnod elfogadja ha valaki teljesen mas mint o
szerintem veled van a problema...
de ti amúgy MIÉRT jártok egyáltalán, ha ennyire különbözőek vagytok? alapból ezt nem értem.
amúgy te egy iszonyatosan nagy gyökér vagy, ennél primitívebb és szánalmasabb hozzáállást, mint hogy a melegek undorítóak de a leszbikusok rendben vannak még sose hallottam. ennek semmi értelme, tehát te nem az elv miatt nem szereted a homoszexuálisokat, hanem mert olyan ostoba és gyerekes vagy. attól még, hogy valaki meleg, nem fog rádmozdulni, vagy nem tudom mitől tartasz. miért lenne undorító? ők is ugyanúgy szexelnek, mint te. a szex alapból is egy "gusztustalan" dolog, az miért lenne visszataszítóbb, ha két férfi teszi?
de a barátődet se, amiért összejött egy homofóbbal liberális létére, ő se százas. szakítsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!