Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lázad minden és mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lázad minden és mindenki ellen. Hogyan szelídítsem meg?

Figyelt kérdés

A barátnőmről van szó. A liberalista eszmék híve, mindenkiért kiáll aki/ami furcsa és nem hétköznapi. ez eddig szép és jó, de már idegesítően elfogadó. Neki nem elég a hétköznapi. Az unalmas neki. Ha egy molettebb csaj járkál az utcán necc harisnyába, meg pink-zöld hajjal az neki nem megbotránkoztató. Különcködik állandóan, extrém ruhákba akar járkálni, a hagyományos, NORMÁLIS dolgokat felrúgja. "Csak azért is" szemben áll az aktuális dolgokkal, lázadozik, provokál és másokat is belevezet a hülyeségeibe.

Imádom, szeretem, de kezd ez a különcködése kiakasztani. Miért nem elég neki a béke? Mivel foghatnám EGY PICIT vissza? Neki is jót tenne.

2014. júl. 16. 17:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Valamennyire igazad van,de a búzák is ugyanolyan emberek,és a leszbik azért mert a szebbik nem,a lányoknak meg fordítva,na? A cigók is megutáltatták magukat,de nem mindenki olyan,ismerek olyat aki nem olyan fa sz.Valamien téren halgatnod kellenne a barátnődre.Bár ebből azt veszem ki hogy neked nem az nem tetszik hogy véleményt ad,hanem az hogy nem a te nézeteidet osztja és az ellen van,valamennyire.
2014. júl. 16. 18:02
 12/22 anonim ***** válasza:

Hallod, mi kozod hozza, hogy ki hany kiloval hord milyen ruhat? Hogy ki kibe dugja a farkat? Hogy ki hova szuletik?

elfogadonak lenni nem azt jelenti, hogy minden nem-altalanos ember nevet a zaszlomra hi zem, hanem yzt, hogy nem szolom le, nem szolok bele yz eletebe

te azt sem fogadod el, ha valaki mashogy gondolkodik, mig a baratnod elfogadja ha valaki teljesen mas mint o

szerintem veled van a problema...

2014. júl. 16. 18:06
 13/22 A kérdező kommentje:
Én csak jót akarok neki. Lázadozással maga alatt vágja a fát. Nem olyan világban élünk, ahol mindent szabad.
2014. júl. 16. 18:31
 14/22 anonim ***** válasza:

de ti amúgy MIÉRT jártok egyáltalán, ha ennyire különbözőek vagytok? alapból ezt nem értem.

amúgy te egy iszonyatosan nagy gyökér vagy, ennél primitívebb és szánalmasabb hozzáállást, mint hogy a melegek undorítóak de a leszbikusok rendben vannak még sose hallottam. ennek semmi értelme, tehát te nem az elv miatt nem szereted a homoszexuálisokat, hanem mert olyan ostoba és gyerekes vagy. attól még, hogy valaki meleg, nem fog rádmozdulni, vagy nem tudom mitől tartasz. miért lenne undorító? ők is ugyanúgy szexelnek, mint te. a szex alapból is egy "gusztustalan" dolog, az miért lenne visszataszítóbb, ha két férfi teszi?

de a barátődet se, amiért összejött egy homofóbbal liberális létére, ő se százas. szakítsatok.

2014. júl. 16. 18:32
 15/22 A kérdező kommentje:
Félreérted. Nem ítélem el őket annyira, csak ne tolják az arcomba. Jó, tényleg nagyon köcsögül fogalmaztam, nem így szándékoztam. Egyébként pedig, ismered a mondást, az ellentétek vonzzák egymást - meg másban azért egyetértünk.
2014. júl. 16. 18:47
 16/22 anonim ***** válasza:
Pedig ez egy olyan világ ahol lázadni kell,mert ha nyuszi vagy elveszik mindenedet.Küzdelem nélkül odadobsz mindent,ha ez az élet valaki számár az faxa.De csak húzódjatok vissza,de amikor ellopják a tetőt is fejetek fölül ne hisztizzetek.
2014. júl. 16. 18:54
 17/22 A kérdező kommentje:
Mondd csak, egy híd alatt akarsz éhen dögleni? Vagy látni akarod, ahogy a gyerekeidet elveszik tőled?
2014. júl. 16. 18:55
 18/22 anonim ***** válasza:
Nézd, azért keres mindenben és mindenkiben hibát, mert a sajátjait nem képes alfogadni, így másokéval törődik. Ha ő nem akar változni, akkor nem hogy te de senki sem tud rajta segíteni.
2014. júl. 16. 19:09
 19/22 anonim ***** válasza:
Na látod én tudom hogy ha folytatom a nyuszit ott kötök ki a híd alatt és elveszik e gyerekeimet.És miért tennék ezt,mert megtehetik,bármit megtehetnek veled.Én a gyerekemért és a jövőmért harcolok.
2014. júl. 16. 19:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Hany eves amugy?
2014. júl. 16. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!