Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú aki nagyon teccik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki nagyon teccik nekem és van amikor úgy érzem, hogy én is neki mert rám néz mosolyog. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Becenéven szólit xD amin sokat nevetünk, msn-en is szoktunk beszélgetni és tök jól elvagyunk.De félek, hogy ha bevallom kiderül, hogy nem teccek neki és akkor elmondja az osztálytársainak. Mindenki engem fog csesztetni.
2010. jan. 8. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ettől félsz nem vagy érett 1 kapcsolatra
2010. jan. 8. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
hát, egy próbát megér.. egy hétig téma leszel max.. de ha tetszik tényleg, és komolyan gondolod vele, akkor hajrá. egy hét cikizést meg ér.. sztem. de az is lehet h összejöttök és boldogok lesztek :) sok sikert
2010. jan. 8. 17:54
 3/8 A kérdező kommentje:

1 lécci ne mond már hogy ' nem vagy érett' nem hiszem hogy veled még nem volt ilyen de mind1

am köszi a válaszodat lehet megér egy probát csak már igy is az egéyz suli csesztet xDD de lehet megprobálom, még várom a válaszokat ;)

2010. jan. 8. 18:23
 4/8 anonim válasza:

Arra nem gondoltál hogy ha nem kérdezed meg akkor más csaj lecsapja a kezedről?

Egy idő után azért fognak piszkálni mert félsz.

Légy bátor.

Szorítok.

2010. jan. 8. 18:55
 5/8 anonim válasza:

Hát azt kell, h mondjam velem is volt ilyen!!

Nagyon tetszett a fiú mondjuk még most is na mind1 az egyik partyn ott volt beszélgettünk meg minden na végülis az lett a vége, h smároltunk igaz, h bevoltam baszva de nagyon élveztük sőt!! akkor ott úgy éreztem, h érdeklem de rá 2 nap múlva mikor dumáltunk azt mondta nem érdeklem majd felhívtam rá 1 hétre és ismét megkérdeztem és azt mondta akkor sem szeretne semmit sem!! De viszont a suliban jár utánam meg ilyenek. Most erre akkor mit mondjak?

Csak ezzel azt akartam mondani, h nem minden az aminek látszik attól, h rád nézz az nem azt jelenti, h érdekled vagy akar vmit esetleg akkor arra gondol, h jó csaj vagy ennyi!! a fiúk ilyenek :(:(:(

2010. jan. 8. 19:19
 6/8 anonim válasza:

Jah és mindig a fiúnak kell megtennie az első lépést!!! Ne fuss utána.

Hidd el én ezt tettem és nagyon megbántam.

2010. jan. 8. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Szeritnem kérdezd meg tőle msn-en, hogy:

Szerinted én jól nézek ki? Ha igen, akkor:

Tetszem neked? ha erre az őő hát lehet, akkor valszeg tetszel neki, csak ő is fél.

Akkor mondd neki, hogy

Te tetszel nekem :)

Aztán a személyes tali még parásabb lesz, de nem csak neked, neki is :) Akkor már másképp fog nézni rád :)

2010. jan. 8. 19:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van köszönöm a hasznos tanácsokat :)
2010. jan. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!