Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki nagyon teccik nekem és van amikor úgy érzem, hogy én is neki mert rám néz mosolyog. Mit tegyek?
1 lécci ne mond már hogy ' nem vagy érett' nem hiszem hogy veled még nem volt ilyen de mind1
am köszi a válaszodat lehet megér egy probát csak már igy is az egéyz suli csesztet xDD de lehet megprobálom, még várom a válaszokat ;)
Arra nem gondoltál hogy ha nem kérdezed meg akkor más csaj lecsapja a kezedről?
Egy idő után azért fognak piszkálni mert félsz.
Légy bátor.
Szorítok.
Hát azt kell, h mondjam velem is volt ilyen!!
Nagyon tetszett a fiú mondjuk még most is na mind1 az egyik partyn ott volt beszélgettünk meg minden na végülis az lett a vége, h smároltunk igaz, h bevoltam baszva de nagyon élveztük sőt!! akkor ott úgy éreztem, h érdeklem de rá 2 nap múlva mikor dumáltunk azt mondta nem érdeklem majd felhívtam rá 1 hétre és ismét megkérdeztem és azt mondta akkor sem szeretne semmit sem!! De viszont a suliban jár utánam meg ilyenek. Most erre akkor mit mondjak?
Csak ezzel azt akartam mondani, h nem minden az aminek látszik attól, h rád nézz az nem azt jelenti, h érdekled vagy akar vmit esetleg akkor arra gondol, h jó csaj vagy ennyi!! a fiúk ilyenek :(:(:(
Jah és mindig a fiúnak kell megtennie az első lépést!!! Ne fuss utána.
Hidd el én ezt tettem és nagyon megbántam.
Szeritnem kérdezd meg tőle msn-en, hogy:
Szerinted én jól nézek ki? Ha igen, akkor:
Tetszem neked? ha erre az őő hát lehet, akkor valszeg tetszel neki, csak ő is fél.
Akkor mondd neki, hogy
Te tetszel nekem :)
Aztán a személyes tali még parásabb lesz, de nem csak neked, neki is :) Akkor már másképp fog nézni rád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!