Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha a lányt/nőt "elhalmozzátok" ajándékkal?
Minden találkozáskor kap valami apróságot (csoki, chips, üdítő, meghívom enni), adtam neki kölcsön pénzt az új iphonjára, mert volt egy jó vétel, de neki nem volt annyi pénze (most kezdett dolgozni).
Tegnap estig nem is volt semmi problémánk, de akkor találkozott egy barátnőjével és utána fejemhez vágott dolgokat, hogy ez nem normális hogy ennyire kedves vagyok hozzá... változnom kellene :O
Elnézést, elírtam javítom:
"Ha csak te adsz neki, és még vissza sem utasítja, akkor az is baj"*
olvad el ezt a könyvet:
Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
az 5 szeretet nyelvről szól, hogyan fejezd ki a szereteted a másik iránt...az ajándékozás pont az egyik szeretet nyelv...de nem biztos, hogy a lány ebből azt érzi, hogy szereted! én pl utálok ajándékot kapni és ha valaki 2-3 találkánál adna ajándékot visszaadnám neki és megmondanám, hogy NEM kell!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!