Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mennyit költötök a párotokra (nőre)? Milyen értékű ajándékkal szoktátok megajándékozni őt? (mióta vagytok együtt? )
az aztán kapcsolat lehet ahol költeni kell egy nőre :D
már bocsi én nő vagyok de egy kapcsolat nem abból áll, hogy a férfi költsön rám
Szóval az étteremben te fizetsz?
Vagy születésnapodra puszit kapsz csak HM EGYES?
szokták mondani: egy jó nő pénzbe kerül VAGY ÍGY VAGY ÚGY.
nekem nincs nőm szal nem tudok válaszolni,ugyanakkor ideböfögtem mert ettől függetlenül a valóságban élek mégha nem is kapcsolatban
Ez nagyon általános kérdés. Ha arra gondolsz, hogy itt ott természetesnek veszed, hogy te fizetsz, vagy alkalmakra, esetleg meglepetésre veszel neki olyat amiről tudod, hogy szereti vagy vágyik rá, a lehetőségeidhez mérten alap.
De ezt nem lehet összegszerűsíteni. Meg partner függő. Van mikor párom azt mondja, hogy most már pedig ő hív meg erre arra, vagy ő fizet, vagy van mikor fifty-fifty. Változó, de anyagiakhoz mérten rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!