Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem ez a fiú? Akar egyáltalán valamit, ez minek a jele?
Figyelt kérdés
Egy hónapja folyton beszélgetünk facebookon,sokat ír nekem,de én is neki. Mostanában találkoztunk is,egy buliban smároltunk is,azon kívül nem volt semmi,mert nem engedtem,hogy legyen. Volt,hogy együtt aludtunk akkor is összebújva,viszont a buli óta soha nem csókol meg. Az arcomra ad egy puszit és kész. De ettől függetlenül bújik hozzám és ugyanúgy keres. Igazából nem értem mit akar tőlem? Én úgy megcsókolnám,de mint lány nem akarok kezdeményezni,meg most mi van,ha nem akar tőlem többet?
Ti mikor viselkdnétek így? :/
2014. júl. 15. 20:18
1/1 anonim válasza:
Le akar fektetni, mintha nem lenne elég egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!