Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem? 18/L Fiúk lányok véleménye egyaránt érdekel!
Tudom h nagyon fura ez az egesz de tisztában van vele sztem h tetszik nekem mert mindig mondom neki h jol néz ki meg hasonlók... Szóval nem hiszem h félne kezdeni. :( de azt sem hiszem h csak szexet akar. Nem az az típus annak ellenére h jol néz ki
De köszönöm a válaszokat
Van fiú-lány barátság.
Én ugyanígy vagyok egy lánnyal és az az igazság, hogy nem vagyok benne biztos, hogy az Isten minket egymásnak teremtett. Több ok miatt is viszonylag gyenge lábakon áll a kapcsolatunk. Bár barátok vagyunk, de én sokat utazom/dolgozom és van amikor napokig nem is nagyon beszélünk. Nagy eséllyel benne lenne de megfektetni nem szeretném. Szerintem még kell idő, hogy kirajzolódjon, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Nem kell elsietned, ez egy majdnem ideális állapot. Majd valamerre alakul, csak nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!