Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért hagyjátok, hogy pár hülye liba milyatt elkezdjetek csökötten gondolkodni? L
Már rengeteg fiú ismerősöm szajkózza, hogy a nők ilyenek, olyanok. Nagyon dühítő, kezdjem el nekik én is szidni a pasikat csak mert pár idiótát kifogtam én is? Észrevennék akkor magukat? Miért mást hibáztattok ha ti jöttetek össze a lánnyal? Miért hagytátok, hogy pincsikutyaként kelljen viselkedni?
Utálom ezt az egész nemek harcát... :(
Engem meg persze nem vesznek észre, hiába nincs gond a külsőmmel, mindenkinek így sem tetszhetek, de gondolkodás nélkül beszop.tok mindent amit mond néhány infantilis, kétszínű fruska. Megmondani nem lehet, mert megsértődtök.
Azzal amit írt. Bebizonyította, hogy idióta.
Ja izé, 1-es voltam. Az lemaradt.
MILYATT????
Nem hiszem, kérdező, hogy bármi jogod (vagy inkább lyogod? így jobban érted?) lenne másokat hülye libának nevezni, te is az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!