Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha teljesen belezúgtam 1 lányba de még 2-en szerelmesek belé? (légyszi irjatok! )
uazt, mint ha nem lenne vetélytársad
majd ő választ
Ha nagyon jó csaj az illető, akkor startolj rá! Ne érdekeljen hogy másoknak is tetszik...ha igazi csinibaba, bombázó, sokkal jobban jársz vele, mintha egy rusnya nővel kavarnál, akire senki nem nyomul.
Az én filozófiám szerint jobb egy dúsan terített asztalon megosztozni másokkal, mint egyedül megenni a szart...
Kezd el vele sokat dumálni, ha van közös téma az mindíg jó, talizzatok sokat,add a tudomására, hogy igenis férfias vagy de ne told le elötte a gatyádat csak úgy (ezt csak azért írtam mert az osztálytársam így bizonyította, hogy igenis merész és férfias, hogy mindenki elött letolta a gatyáját...) ha valamerre siettek akkor fogd meg a kezét és kicsit húzd, udvarolj, néha csak úgy spontán adj az arcára puszit, vegyél neki virágot, nagyon ritkán csókolj neki kezet (zavarba fog jönni)
lényegében hódíts és a másik 2 fiút szard le magasról. Ne érdekeljen téged a másik kettő mert akkor előjön a versenyszellem és már a lány másodlagos szempont lesz és csak túl akarjátok szárnyalnmi egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!