Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom megakarja magát ölni, ha szakítok vele?
mondtam neki,hogy vele maradok.....
annyira már nem szeretem,de még szeretem azért,de ebből hosszútávú kapcsolat nem hiszem hogy lenne.Lehet lehetne,ha nem akarna velem járni az egyik haverja,aki megtetszett nekem.Ha ezt megtudná a barátom....nem tudom mit csinálna.Amugy nem olyan jó barátok ők.Én egyre inkább kezdek a haverjához vonzódni.
Én is kiadtam az útját valakinek. Erre beállított hozzám, elbúcsúzni, "végleg", mert ő most begyógyszerezte magát....
Annyira azért elővigyázatos volt, hogy egy kis gyomormosással megússza....
A szitu nagyon hasonló volt a Tiédhez - ezért is írok-, ők is "haverok" voltak, mármint a mostani párommal (aki egyébként 9 éve a szerelmem, 6 éve a férjem).
Szánalomból ne maradj vele!!!
Ez kérlek szépen ÉRZELMI ZSAROLÁS!!!
Én szakítanék a helyedben, az ilyen úgy se teszi meg, de ha mégis, akkor is mi van? Nem maradhatsz vele szánalomból...!
Sajnos ilyen az élet..., és ezt el kell fogadni..., még neki is!
Ha szeret, akkor elenged...!
15:31!
Ha szeretett, akkor mi a f@szért csalt meg??? érdekes...
Egyébként meg ha meg is teszi...kit érdekel, könyörgöm ez az élet rendje, csalódunk folyamatosan, de ne várja el egy másik embertől, hogy tegye tönkre az életet, maradjon vele szánalomból...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!