Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom megakarja magát ölni, ha szakítok vele?
mondtam neki,hogy vele maradok.....
annyira már nem szeretem,de még szeretem azért,de ebből hosszútávú kapcsolat nem hiszem hogy lenne.Lehet lehetne,ha nem akarna velem járni az egyik haverja,aki megtetszett nekem.Ha ezt megtudná a barátom....nem tudom mit csinálna.Amugy nem olyan jó barátok ők.Én egyre inkább kezdek a haverjához vonzódni.
Úgyse leszel hibás, ha megteszi. Hagyd ott, ő sem hülye, csak egy szánalmas f.szkalap.
19/F
Zsarolni próbál. Emiatt ne maradj vele, mert értelmetlen sajnálatból, szánalomból.
Nem valószínű, hogy megölné magát, ez csak zsarolás. Ha tényleg képes lenne rá, akkor nem mondogatná.
Szakíts vele.
Ez az ember nem szeret téged, hanem birtokolni akar.
Ha szeretne, azt nézné, NEKED mi a jó, nem azt, hogy NEKI mi a jó. Ennyi. Nyugodtan szakíts, az ilyen emberek annyira önzők, hogy tuti nem nyírják ki magukat, ne aggódj. Nekem is ezzel fenyegetőzött az első barátom. Erre még jobban kiábrándultam belőle és könnyebb volt rögtön elhagyni. Még él és virul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!