Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy "vagány csaj"?

A vagány csaj ellentéte a betokosodott, maradi, konzervatív lány.
Gondolom ez vagy te.

Vagány? Nem tudom, néha mondták rám.
Én olyan vagyok, hogy ha megtetszik egy pasi de ő nem vesz észre, képes vagyok odamenni hozzá és elhívni randira. Vagy ha valaki odajön és nem tetszik a mód, ahogyan leszólít, vagy maga az illető, akkor megmondom hogy nem. és ha nem érti, elküldöm...és ha azt sem érti nyakon öntöm (volt ilyen).
Szóval baromi határozott véleményem van mindenről és nem szeretem, ha nem vesznek komolyan és teszek érte, hogy a szavaimnak súlya legyen.
Vagy benne vagyok az őrült kalandokban (pl. megmásztam egy magas épületet, voltam sziklamászni, barlangászni stb. amik mind spontán ugratásnak indultak de akkor már azt mondtam miért ne... és belevágtam.
Vagy nem riadok vissza a szexben sem attól, ha nem a négy fal között van.
Nem tudom mi a vagányság, van aki az ilyeneket tartja annak, amilyen én vagyok... de kinek mi.

Hát szerintem már csak ezt azért mondta hogy legyen valami kifogása..Lehet a sexre értette,hogy jobb lett volna ha bevállalósabb és odaadóbb vagy..Nem tudni,te meg nem kérdezted meg..Én már rég falhoz állitottam volna hogy akkor beszéljen..ne csak a pofáját jártassa,hogy ilyen,olyan vagy! Ha szeretett volna,nem hagy el ilyen baromi hülyeség miatt!
Neki már lehet csak az fájt,hogy nem tudott mit a fejedhez vágni,hogy felfogd nem kellesz neki..
Te marajd amilyen vagy,majd más igy el fog fogadni :)

szerintem az vagány, akivel mindenről lehet beszélni, nem egy prűd csitri
ahogy fentebb is láttam, az is igaz, hogy nem aggódik hülyeségeken, van önbizalma ( na nem egoista), humoros és nem görcsöl folyamatosan.. szerintem ez

jah, de amúgy tényleg hallotta már ilyet én is.. ez csak egy indok volt, hogy leléphessen, te meg emészthesd azon magad, hogy biztos a te hibád... ő meg jókat röhög
ne foglalkozz vele! az ember, az alaptermészetét nem tudja megváltoztatni, csak add önmagad és lesz valaki, akinek elég belevaló leszel, az tuti ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!