Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
A barátomnak pár hét múlva lesz a szülinapja,és palacpostát küldenék neki valami aranyos szöveggel. Szerintetek?:)2010. jan. 8. 14:41
11/13 anonim válasza:
Egyébként - 1607 vagyok - az ötlet aranyos, de szerintem nagy lehúzás.. És nem vagyok benne biztos, hogy a barátod is annyira tudná értékelni. Én nem adnék ki rá ennyit, akkor már inkább megcsinálnám magam.
12/13 anonim válasza:
Most néztem meg a linket.Hát én se erre gondoltam.
13/13 anonim válasza:
Szerintem ezt az oldalt nagyon kevesen ismerik ahhoz hogy mindenkit hülyének nézz mert nem ismerjük! Többek között én se hallottam még róla, de így elolvasva szerintem se valami jó ötlet! Lehúzás az egész! Miért nem készítesz a saját kezeddel valamit, amit úgy díszíthetsz ahogy akarsz és nem kerül annyi pénzbe se!? De te tudod... 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!