Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » S. O. S ajándék! Mivel lephete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S ajándék! Mivel lephetem meg?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet, hogy szerdán lesz, hogy 6 hete vagyok együtt a barátnőmmel. Szeretném valamivel meglepni, még most, hiszen azután több időre el kell mennem az országból.

Nagyon szeretnék adni neki valami kis ajándékot. Ami nem feltétlenül azt mutatja hogy sokat költöm rá. A helyzet az hogy most kicsit le vagyok égve ezért nem vehetek drága ajándékot de mégis valami emlékezetest szeretnék. Esetleg tudna valaki valamilyen tippet adni? Ha valaki úgy gondolja akár azt is elmondhatja hogyan reagált kedvese az ajándékra.

2014. júl. 14. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Adj oda neki engem
2014. júl. 14. 23:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem készíts neki egy CD vagy DVD válogatást... zenékből, fényképekből, vagy azokból a dolgokból, amiket szeret, esetleg te is szeretsz. Mellé írsz valami személyes üzenetet, és veszel egy szál virágot. (A virág mindig jó ötlet!!!!)
2014. júl. 14. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!