Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ócska ajándék lett volna?
Figyelt kérdés
A páromat meghívta az exe az esküvőjére, engem nem, de mivel én nem akartam bunkó lenni, úgy döntöttem, küldök neki ajándékot.
Nagyon szép, külföldi neve van, ezért ilyesmire gondoltam:
"Kiszúrnád a szemét egy ócska fémdarabbal? Mindenki tudja, hogy hívják, nem kell magára aggatnia egy névtáblát. Amugy is csak az aranyat szereti, a vacak ezüstöt nem"
Azt hittem, jó ötlet, de most ég a pofám, mert iylen egyáltalán eszembe jutott :(
kezdjük ott hogy nem is kellett volna venned semmit, a barátodat meg dobd ki.
2014. júl. 10. 16:23
2/11 anonim válasza:
Nem kellett volna semmit venned. Elég fura, hogy a barátod még lovagol is azon, hogy mit vettél, meg hogy elmegy az exe esküvőjére... kedves gesztus volt tőled, de látod nem éri meg.
2014. júl. 10. 16:27
3/11 anonim válasza:
Ki nem szarja le az exét, én nem vennék semmit a párom exének az fix!
2014. júl. 10. 16:29
4/11 anonim válasza:
Le kellett volna szarnod.
2014. júl. 10. 16:31
5/11 anonim válasza:
Dobd a pasit.....Szerintem neki az ex még nem ex !
2014. júl. 10. 16:36
6/11 anonim válasza:
Van másik 2 kérdés amit ezzel kapcsolatban tettél fel! Ott is leírta már csomó ember, hogy NE küldj ajándékot, mert téged nem is méltóztattak meghívni!!! Szóval a menyasszony a pasid exe? Akkor innen fúj a szél, hogy miért nem hívtak meg. Az ilyen nő nem is való menyasszonynak, ha még mindig fájna neki a volt pasiját veled látnia. A pasid helyében meg egyszerűen el sem mennék így. Ha akar, menjen, de te az ajándékra szánt pénzt költsd magadra! :)
2014. júl. 10. 16:38
7/11 anonim válasza:
Égjen az exed pofája. Nem kell venned semmit, még egy ilyen ezüst cuccal is túlteljesíted magad. Aranyat? Te jó ég, ki az Isten ő neked? Vegyél neki mindjárt toronyórát láncostól...
2014. júl. 10. 16:39
8/11 anonim válasza:
nem kellene hogy égjen a "pofád", inkább neki kellene hogy így beszélt veled, az exét meg isteníti...
2014. júl. 10. 16:44
9/11 anonim válasza:
Maga a nyaklánc szerintem is borzalmas ötlet, de itt nem ez a lényeg.
Hanem a párod és az ő volt barátnőjének viselkedése.
A régi barátnőtől irtó nagy b*nk*ság, hogy direkt csak a barátodat hívta meg.
A barátod ezt tetézte azzal, hogy hajlandó egyedül elmenni.
Nem vagyok az egymás fenekében létezésnek a híve ha kapcsolatról van szó, de én ezt a volt barátnőm részéről prvokációnak venném. Szóval ha nem egyezne bele, hogy ott lehessen a jelenlegi barátnőm is, akkor maximum a polgári és/vagy templomi esküvőre mennék el, ha már meghívott, de a lagziba nem.
2014. júl. 10. 17:21
10/11 anonim válasza:
Szerintem szép ajándék, de a pasid egy utolsó b*nkó. Mi az hogy "ócska fémdarab"? (Én pl. sokkal jobban szeretem az ezüstöt, elegánsabbnak tartom.) És még csak meg sem említette a menyasszonynak, hogy szeretne elvinni magával? Én hagynám ott, mint a szél. De az ex sem ér sokkal többet, elvileg férjhez megy, nem mindegy neki, kivel mutatkozik a volt párja?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!