Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ócska ajándék lett volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ócska ajándék lett volna?

Figyelt kérdés

A páromat meghívta az exe az esküvőjére, engem nem, de mivel én nem akartam bunkó lenni, úgy döntöttem, küldök neki ajándékot.

Nagyon szép, külföldi neve van, ezért ilyesmire gondoltam:

[link]

A párom nagyon csúnyán lehordott az ötletért.

"Kiszúrnád a szemét egy ócska fémdarabbal? Mindenki tudja, hogy hívják, nem kell magára aggatnia egy névtáblát. Amugy is csak az aranyat szereti, a vacak ezüstöt nem"

Azt hittem, jó ötlet, de most ég a pofám, mert iylen egyáltalán eszembe jutott :(

2014. júl. 10. 16:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én otthagynám ezt a neandervölgyi bunkót.

Ahelyett, hogy örülne, hogy ilyen rendes vagy... Maga a nyaklánc nekem sem tetszik, de ezt ki lehet fejezni kulturáltan is. Gondolom nem ez az első eset, hogy ilyen tiszteletlenül beszélt veled, és nem is az utolsó.

2014. júl. 11. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!