Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vétettem? Minden barátnö válaszol erre a kérdésre?
A barátommal összevesztünk, szakitott velem mert nem válaszoltam egy kérdésére. Kissé féltékeny tipus, de nagyon szeretjuk egymást úgy voltunk vele, hogy sosem akarjuk elveszíteni a másikat.A féltékenysége onnan indul ki, hogy csak fiú haverjaim vannak, es velük sokszor elmegyunk csak dumálni,cd-t cserélni vagy meccset nézni.Egy ilyen talim után lett mérges amikor megkérdezett mit csinaltam anap én elmondtam neki hogy az egyik haverommal taliztam, és mivel Ö nagyon kiváncsi tipus, megkérdezte hol voltam a haverommal és én erre nem feleltem mert nem szeretem hogy mindent tudni akar.
Szerinte nem vagyok elég komoly, változnom kéne (amit én meg is tennék érte, de még idöt sem adott rá) és az én hibám mert ez normális kérdés, erre minden barátnö válaszol...
Most ugy van velem hogy csak haverom akar lenni ahhoz képest ugyanúgy felhív, elhív helyekre stb. De sajnos már túl közel van hozzám és én nem tudom elengedni. pedig maganak kéne rájönnie a dolgokra. Már szakitottunk, vagy Ö vagy én de a végén mindig rájövünk hogy rossz a másik nélkül, de talán ez sem fog sokáig igy lenni ha ilyen rosz barátnö lennék....
segitsetek válaszaitokkal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!