Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek én még boldog ebben az életben?
Régen nem volt plasztika, még is eléldegéltek az emberek.
Fogadd el magad. A világ akarja azt, hogy érezd szarul magad, mert az jól jön a zsebének ...
Ismerem a helyzetet igazából. Másfél hónap alatt fogytam 15 kilót, azóta már szedtem vissza kicsit, mert közel 170 magas vagyok és 49 kiló voltam. Nekem inkább az rontott az esztétikámon, hogy csíkos lett a bőröm. Node, azóta is az. Zavar is, mert kit ne zavarna, amikor ezeregy szebb lány futkározik odakint, főleg, hogy 21 éves vagyok.
Tudom magamról, hogy szép vagyok, mert többnyire kapok visszajelzést, stb. De ettől függetlenül ugyanúgy zavarnak a striák. Igen műtét nélkül eltűnni nem fog. De állítólag az edzés segít feszesebbé tenni a bőrt is. Meg ettől függetlenül, a kisugárzás számít. Ha a nő úgy öltözik, amiben jól érzi magát és előnyös az alkatához, akkor megnő az önbizalma. Mindenkinek vannak szépséghibái. AMennyire az ember tud segít rajtuk, de amin nem tud, azon meg igyekezzünk túltenni magunkat.
Férfi mindenképp akadni fog, olyan akit nem fog zavarni, akit az arcod, vagy más szép, vagy épp formás testrésezd elvarázsol majd és aki elfogadja, azt az apró hibát, amiről nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!