Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok csoró fiúval?
"Azt mondják igen, de ritka aki tényleg... Nem mintha engem ez zavarna, de ez az igazság.. Menj el dolgozni!"
Ne ítélkezz! Én dolgozok, nem is keveset, de uzsorabért kapok...
jártam is egy csóró fiúval. De ő alapvetően törtető és ambiciózus volt. Amiben támogattam is... és meg is lett az eredménye.
Mikor megismertem akkor csak 8 általánosa volt. Mellettem tette le az érettségit és jelentkezett az egyetemre.
Mikor megismertem a barátom akkor még nem tudtam, hogy ezekkel a dolgok hogyan is áll. De nagyon kedves és intelligens volt.
Aztán mikor megkérdezte, hogy járunk-e elmondta, hogy ő azért csak raktáros fiú, mert nincs érettségije sem. Mikor fiatal volt az apja csak úgy lelépet. Otthagyva az anyját a 3 gyerekkel égigérő adósságba. Tetejében az anyukája rokkant volt, így ő nem tudott teljes állást vállalni.
Mivel ő már betöltötte a 16-ot, hogy segítse a családját elment dolgozni és azóta sem volt ideje érettségit tenni, mert munkából ki-be. Szóval ha járunk ennek tükrében tegyem... bevallom nagyon megijedtem ettől először, de az, hogy vele ezek történtek nem az ő hibája. Sőt ő mindent ami erejéből telt megtette.
Szóval beleugrottam egy ilyen kapcsolatba, és a mai napig nem bánom. Örülök, hogy segíthettem, neki erre a szintre.
Szóval önmagában a csóróság nem bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!