Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lányok ti járnátok egy olyan fiúval, aki külsőre nem jön be, de belsőre teljesen az eseted?2014. júl. 5. 21:07
5/11 anonim válasza:
Nyilván attól függ mennyire nem jön be.
6/11 anonim válasza:
Igen. Bár mondjuk egy idő után valószínűleg külsőre is szépnek találnám.
7/11 anonim válasza:
Kívülről kezeld le, öltöztesd, és minden rendben.
8/11 anonim válasza:
Nem, szerintem a külső ugyan annyira számít mint a belső.
9/11 anonim válasza:
szerintem ilyen nincs... de ha közben sem "szépül meg" a szememben, és nem tudok hozzá vonzódni se, ha valami hiányzik, akkor inkább nem.
10/11 anonim válasza:
Most egy olyannal járok :) és szerelmes vagyok belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!