Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csak a szőke, nagymellű nőt látják bennem? Mért nem látják meg mögötte az érző lényt?
Tegnap a barátom 4 év után bevallotta, amit én már régóta érzek, hogy nem tervez velem hosszú távra, "csak vagyok" neki. (33 F) Tudtam ezt, most mégis összetörtem.
Én mindig így járok. Én csak adok, adok és legfeljebb ajándékokat kapok, érzelmet, megbecsülést soha.
Lehet az az oka, hogy úgy gondolják, hogy csak arra vagyok jó? Mindenhol azt látom, hallom, hogy a nagymellű, hosszú szőke hajú nők ribancok és nem párkapcsolatra találták ki őket. Tényleg így gondolja mindenki, csupán a látszatból? Tehetek én róla, hogy ilyen adottságokkal születtem, hogy így nézek ki? Mit csináljak? Ne adjak magamra? Én attól még érző lény vagyok, imádok főzni, háztartást vezetni, tudok szeretni, de ezek a tulajdonságaim nem kellenek senkinek. Mindenki csak a szexet keresi nálam. Elhalmoznak drága ajándékokkal, mutogatnak, villognak velem és ennyi. Nem erre vágyom! Szerelmet akarok... megbecsülést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!