Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért csak a szőke, nagymellű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csak a szőke, nagymellű nőt látják bennem? Mért nem látják meg mögötte az érző lényt?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátom 4 év után bevallotta, amit én már régóta érzek, hogy nem tervez velem hosszú távra, "csak vagyok" neki. (33 F) Tudtam ezt, most mégis összetörtem.

Én mindig így járok. Én csak adok, adok és legfeljebb ajándékokat kapok, érzelmet, megbecsülést soha.

Lehet az az oka, hogy úgy gondolják, hogy csak arra vagyok jó? Mindenhol azt látom, hallom, hogy a nagymellű, hosszú szőke hajú nők ribancok és nem párkapcsolatra találták ki őket. Tényleg így gondolja mindenki, csupán a látszatból? Tehetek én róla, hogy ilyen adottságokkal születtem, hogy így nézek ki? Mit csináljak? Ne adjak magamra? Én attól még érző lény vagyok, imádok főzni, háztartást vezetni, tudok szeretni, de ezek a tulajdonságaim nem kellenek senkinek. Mindenki csak a szexet keresi nálam. Elhalmoznak drága ajándékokkal, mutogatnak, villognak velem és ennyi. Nem erre vágyom! Szerelmet akarok... megbecsülést...

2010. jan. 8. 07:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Naná, hogy vannak ilyenek. Csak ne biztos, hogy jó helyen keresed a normálisabb férfikat. Úgy látszik jók a megérzéseid, akkor hallgass is rá és ne ragadj le egy olyannál,aki nem érdemel meg. Keress és találsz.Nem tudom, hogy szoktál ismerkedni, de minél több időt szánsz a jelölt kiismerésére,annál többet tudsz meg róla, és el tudod dönteni mik is a valódi szándékai, mennyire adja magát, milyen ember. Szerintem menni fog neked, csak légy kitartó.

F/24

2010. jan. 8. 07:27
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

Ha ezt négy év után vallotta be, akkor már a hosszútávnál tartotok...Legfeljebb csak úgy érthette, hogy nem akarja magát véglegesen elkötelezni melletted...

Nem hiszem, hogy négy éven át csak arra kellettél volna neki...

Szerintem valami gond van kettőtök között, amit nem ártana megbeszélni. Csak arra 14-22 éves korig kellenél egy férfinak... Szerintem, ha kisebb lenne a melled és barna lenne a hajad, akkor is ugyanezt mondta volna a barátod, mert valami van a háttérben...

Szerintem megérezte, hogy nagyobbak lettek az elvárásaid érzelmileg és tudja(a barátod elég tapasztalt), hogy nem fogja tudni megvalósítani az elképzeléseidet(mi férfiak nem vagyunk ennyire érzelmesek) ezért Te valószínűleg szakítani fogsz vele hamarosan... Én sem terveznék veled hosszútávon... Ha négy év után Te még mindig azt hiszed, hogy csak azért van veled egy pasi, akkor nem lehet, hogy a Te értékítéleteddel vannak gondok?!

Nyilván van köztetek pár év korkülönbség. Mennyi is, úgy 7-8 év?!

2010. jan. 8. 07:29
 3/12 A kérdező kommentje:

Én nem akartam vele szakítani. El tudtam volna őt képzelni magam mellé életem végéig és ezt tudta, de csak hitegetett.

Én csak sejtettem, hogy ezért van velem és be is bizonyosodott, tehát jó volt az értékítéletem.

Korkülönbség 1 van köztünk és bármilyen hihetetlen, én vagyok az idősebb, bár mindenki úgy gondolja, hogy ő kb. 10 évvel idősebb nálam.

2010. jan. 8. 07:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Bár én csak 21 éves vagyok. De meglepő amit írsz, főleg egy 10 évvel idősebb párnál, hiszen, még tizenéves korban értem, de szerintem Te már lassan gyereket is szeretnél gondolom. Biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni akit keresel, ne ess kétségbe. Egyébként hidd el, ha szép vagy és tényleg jó az alakod akkor nem számít, szőke vagy barna a hajad, vagy akár vörös, fekete. Az esetleg nem lehet, hogy túl gyorsan ugrassz a kapcsolataidba? Ezt úgy értem bele ugrasz mikor még csak a bombázót látják benned, ahelyett, hogy megvárnád, hogy kicsit jobban a külsőd mögé lássanak. Persze ez csak tipp részemről..

21/Selena

2010. jan. 8. 09:21
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem 10 évvel idősebb, csak úgy néz ki. Én vagyok az idősebb 1 évvel.

De lehet, hogy mondasz valamit azzal, hogy talán gyors volt. De annyira megfogott benne valami. Az ideálom volt: nagydarab, férfias férfi, normális, nyugodt típus, nem arrogáns. Most meg kiderült, hogy ő nem tervez velem semmit. Vagyis senkivel nem tervez semmit, él a mának, jól érzi magát velem, tart, ameddig tart és ennyi. Én többet szeretnék egy kapcsolattól!

2010. jan. 8. 09:26
 6/12 anonim ***** válasza:

A 10 évet úgy értettem, hogy tőlem 10 évvel vagytok idősebbek:)

Tulajdonképpen még együtt vagytok? Mert ha igen, akkor szerintem vess neki véget, és akkor nyugodt szívvel keresheted azt aki majd veled is hosszú távra tervez! Ami a lényeg most nálad, hogy mielőtt máskor bele mész egy kapcsolatba nem árt ha tudod, ő ez az élünk bele a világba típusú ember vagy komolyabb. Nyilván nem kell neki szegezni a kérdést, de néhány hosszabb beszélgetés után biztos vagyok benne, hogy le tudod majd szűrni. Meg lesz akit keresel, ez biztos!

21 Selena

2010. jan. 8. 11:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Ritka az olyan, amikor 2 ember elképzelése passzol. Bennem mindig a vadászt látják a csajok, és elég sokukkal, pont emiatt, nem is volt semmi. Azokkal, akiktől komolyat szerettem volna.

18F

2010. jan. 8. 11:55
 8/12 A kérdező kommentje:

Selena! Kedves vagy!

Együtt vagyunk még, amúgy teljesen összepasszolunk. Nem akart szakítani. Én sem akarom elhagyni, mert minden más olyan jó, csak hirtelen kaptam egy sokkot. Azt mondta, bármi lehet még, nem tudja, nem tervez előre. Az bántott, hogy fél évvel ezelőtt pont ő hozta fel az esküvő témát és azóta is folyamatosan, most mégis ilyet mondott.

Talán ez nálam olyan, mint a kapuzárási pánik. Megijedtem, hogy ketyeg a "biológia órám".

2010. jan. 8. 12:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor viszont nem hiszem, hogy teljesen veszett ügy ha már fel is hozta a témát. Az is lehet, hogy úgy van vele, hogy bár el tudja képzelni veled a jövőt (főleg, hogy mondod hogy egyébként minden jó) csak nem akar felelőtlen ígéreteket tenni, hogy igen biztosan el fog venni X éven belül, mert az tény, hogy nem tudhatjuk mit hoz a jövő. Bár nem ismerlek, és ne érts félre, nem bántás, de nem lenne időszerű most már egy gyerkőc? Mert ha még sokat vársz ki futsz az időből. Pedig írtad, hogy szeretsz háztartást vezetni akkor pedig valószínűleg igazi anya típus lehetsz. Adj még neki egy-két évet, annyi még belefér, és ha még mindig nem lép, akkor neked kell, ha egyébként szeretnél családot.

Selena

2010. jan. 8. 12:30
 10/12 A kérdező kommentje:

Selena! Örülök Neked. :) Reggel óta csak bőgök, visszaadtad a reményt! Már más színben látom az egészet. Remélem, igazad lesz! Majd egy kis idő után leülök vele megint és megbeszéljük ezt. Volt egy olyan érzésem, hogy hirtelen bepánikolt, de úgy gondoltam, hogy csak ezt akarom érezni. Hátha nem...

Köszönöm szépen Neked és a többieknek is!

2010. jan. 8. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!